arkadaslar gta san andreas yukledim crack de yaptım masaustundeki oyunun resmine çift tıklıyom açılıyor ama menüler gelmeden oyundan atıyor ve hiçte hta vermiyor nasıl düzeltilebilir.
gta san andreas açılmıyor(acil yardımm)
- 1
- 2
crack ini deyiştir %90 crack den kaynaklanı kordur (sistemin gta ya yetiyorsa)
arkadasım sistemim sunlar:
1)256 mb ram
2)intel celeron işlemci
3)nvidia geforce 4mx 440 with agp 8 x
4)windows xp sp3
bu kadar ama doom 3 ü kaldırıyor
sistem yetersiz açmaması normaldir
256 Ramle hayatta açamassın oyunu.Bu oyunun açılması için enaz 512 akıcı olması için 1 GB ram lazım.
oyun oynuyorum demen incin en az 1gb ram olmalı(xp için)(vista 2gb )
onları geçtm ekran kartı ztn 64 mb mı ne
arkadaslar ekran kartım 128 paylaşımlı ama arkadasımın 256 mb çalışıyor internet cafedeki pc ozellikleri aynı sadece ramleri 512 ama arkadasta 256 açıyor hemde minimum sistem gereksinimlerinde minimum 256 mb ram istiyor
bide ekran kartım directx9.0 destekli hangi oyunların kaldırıp kalfıramayacagını gösteren siteye girdin champions 2006-2007 oyunu kaldırma gorunuyor ama benn takılmadan oynuyom
512 mb ram celeron ıslemcı ile oyunu acarsın ama akıcı bır sekılde oynayamazsın...(ekran kartının da 256 mb olması lazım)
aşağıda verdiğim linkteki öneriyi deneyebilirsin:
https://www.chip.com.tr/forum/gta ... ORUNNNN_t76524.html
ve sistemin gta san andreası kaldırır.
Allah razı olsun senden KALAMAR bu sefer çalışacagından eminim sen solersinden olmamı
merhaba arkadaşlar bende de aynı sorun var ama benimki biraz farklı çift tıklıyom açılıyor ama ekran siyah oyle duruyor kapatana kadar sonra tekrar açıyom tekrar siyah delirecem ya lutfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler...
senin ki sistemdendir ozaman :D sistemin nedir?
nasıl sistemden ya ne yapabilirim yardımcı olun lütfen ???????
sistemin düşüktür. demiştim
peki yapacağım bir sey yokmu ???ne yapabilirim ??
bendede aynı sorun var sistemimin düşük olmasından kaynaklanıyordu.senin cozumun oyunu silmen veya yeni bi sistem toplaman olur.
bende 4 gb ram ve saydıklarınızın hepsinden fazlası var ama oyuna giriyom load ve new game diyorum o altta olan beyaz çizgi yarıya kadar geliyor ama kendisin atıyor ve masaüstüne geri dönüyor sinir oluyorummmmmmm
sistemden değil bende 1gb nvidia 9800gt var girmiyo oyuna siyah ekranda kalıyo sistemle alakası yok
sistemle iligili deilse neden oyundan aıtyor eksik olan bir dosyamı var
oyunu 1.01 yani son versiyonuna güncelleyin ve 1.01 e uygun crack yapın
Arkadaşlar Bendede oyunu açarken renk düzeni windows 7 basic olarak değiştirildi diyor aero ayarları falan diyor anlayan bilen yardımcı olsun şuan herkes böyle bi sorunla karşı karşıya yardımcı olun.
- 1
- 2