gta san andreas taki madd dogg görevini 5 aydır geçemiyom lütfen yardım görevi geçememek çok canımı sıkıyo
gta san andreas madd dogg görevinigeçemiyorum
madd dogg görevi kaçıncı ada ne yapıyorsun?
abi bu madd dogg görevi hırsızlık yapma görevi hani kutuları kamyona atıyosun ya hatırladıgıma göre orası..
arkadaşım bu konu daha önce açıldı ama yinede söyliyim kamyonu tam ortada bi yere getircen madd dogg atlarken biraz oynama yap ki tam kutuların olduğu yere düşsün
madd dogg ben daha kamyonete gitmeden atlıyo acaba oyunda bi hatamı var bunun çözümü yokmu
dosyları eksik olabilir örneğin bizim arkadaşta GTa vice city inin son görevi olmuyo:S
kesinlikle bi bozukluk var ben ikinci denememde geçtim eğer sppedıtup şifresini kullanıyosan ondanda olabilir
bende gta daki arba zıplatma bölümünü gecemiyom
aoacbende gta daki arba zıplatma bölümünütuşları değiştirmelisin o bölümü geçmek için. yukarı ok işaretini special up, alt oku special down......right ve left şeklinde dört oku 'da ayarlayınca hemen geçeceksin.dene gör.
arkadasım ya ben araba zıplatma bölümünü gecemiyom altta oklar geciyo onlara göre arabayı oynatıyom ama üstte kırmızı birsey yanıyo oklar bitince kalıyom lütfen yardım ....
aoacarkadasım ya ben araba zıplatma bölümünü gecemiyom altta oklar geciyo onlara göre arabayı oynatıyom ama üstte kırmızı birsey yanıyo oklar bitince kalıyom lütfen yardım ....cavabı senin sorunun üzerinde ayarlardan tuşları dediğim gibi değiştir. kolayca geçersin ben öyle geçtim. o bölümü geçemeyenlerin çogu böyle geçmiş
tuşlara zamanında basmadığın için görev olmuyo tuşlara zamanında basarsan üstte mavi yazılar çıkar ve görev olur görevin yapılış videosunu gtamissions.com dan bul görevin adıda cesar vialpando
salçatuşlara zamanında basmadığın için görev olmuyo tuşlara zamanında basarsan üstte mavi yazılar çıkar ve görev olur görevin yapılış videosunu gtamissions.com dan bul görevin adıda cesargörevi bende biliyorum gayet kolay H basıp ok tuşlarını kullanacaksın bu kadar kolay yuvarlak biryer olacak oraya gelince basacaksın bu kadar basit tekrar tekrar yazmay gerek yok[:@]