OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
107 mesaj
Gta San Andreas %50 lerde save dosyası olan varsa verebilirmi benimki silindi.
Gta San Andreas %50 lerde save dosyası olan varsa verebilirmi benimki silindi.
dostum sana msnden yollayayım istesen link vereyim hangisini seçiyon :D
çooooookkkkkkk teşekürler arkadaşım sana borçluyum ;)
bu yüzde yüz save ben yüzde 50 lerde istemiştim ama yinede baktığın için teşekürler.
bjk_588Gta San Andreas %50 lerde save dosyası olan varsa verebilirmi benimki silindi.kardeş ben sana veririm ama bende havaalnındaki uçma görevlerini yapamadım onları yapıp bana atarmısın msnm celik_ogulcan_34@hotmail.com ordan diyalog kurarız...
Al baqem :D
:D rapid share viruslu bence denemeyin
istedi paylaştım virüsle ne işim olur...
kardeş ben sana veririm ama bende havaalnındaki uçma görevlerini yapamadım onları yapıp bana atarmısın msnm [email=celik_ogulcan_34@hotmail.com]celik_ogulcan_34@hotmail.com[/email] ordan diyalog kurarız...beni tanıdın mı sa mp oynarken tanısmıstık sonra ben msn ye 15 gün giremedim sende beni silmiştin
halbuki ben seni silmemiştim aksiliklerden dolayı msn ye 15 gün girememiştim
seni yeni msn me ekledim kabul et [email=niko_bellic_4@hotmail.com]niko_bellic_4@hotmail.com[/email] msn nem buSon Düzenleme: Kapalı Hesap (85343) ~ 10 Ekim 2009 21:43
beni tanıdın mı sa mp oynarken tanısmıstık sonra ben msn ye 15 gün giremedim sende beni silmiştinDizi olur ha sizin bu msn muhabbeti
halbuki ben seni silmemiştim aksiliklerden dolayı msn ye 15 gün girememiştim
seni yeni msn me ekledim kabul et [email=niko_bellic_4@hotmail.com]niko_bellic_4@hotmail.com[/email] msn nem bu