Arkadaşlar gta san andreasa girdiğinde pc restart atıyor.diğer oyunları çalıştırıyor.örnek olarak left4dead,mount&blade 1.011,counter strike 1.6,doom3.bu oyunlarda sıkıntı yok bunları açıyorum.(winxpde)neden gtada restart atıyor makina? yardımcı olursanız sevinirim.
GTA SAN ANDREASA GİRDİĞİNDE PC RESTART ATIYOR
San anderas için sisteminiz yeterli değil. Grafik özellikleri biraz daha yüksek olduğundan özellikle akran kartınız yetersiz kalmakta. Oyunun tipik özelliği kaldırmayan sistemlaerde kapanıyor. Oynamaya başlamadan önce oyun ayarlarınıdan seviyeleri minumum sistem gereksinimine göre ayarlayın.
Hocam gta san andreas 64 mb ekran kartlarında açılıyor.ekran kartı her türlü yeter oyunu oynamaya.işlemci zaten en bu anakarta göre en iyi işlemcilerden.ramde hayli hayli yeterli.sorun burda değil.diğer oyunları açıp oynuyorum.
arkadasım gta san andreas 4. küsür gb boyuta sahıp bende bılgısayrıma yukledıgımde bılgısayrda kasılma oluyodu ve bende kaldırdım. ekran kartından kayanaklanabılır. veya oyun bozuk olabılır. ayrıca bırcok oyun bılgısayra zararlı bılgısayara yuklenmcese bu kadar oyun guzel olacak...
Arkadaşlar ben windows vista ultimate 32 bitte gta san andreası oynuyorum.yalnızca xpye dair birşey.ekran kartı sürücüsününde en son versiyonunu yükledim.diğer oyunlar daha doğrusu gta san andreastan daha fazla sistem özelliği isteyen oyunları açıp oynuyorum xpde.
buna benzer bir sorun bende de olmuştu fakat oyun "assassins creed" idi.diğer tüm oyunları sorunsuz oynarken bu oyunda pc restart atıyordu kendine.çok cevabını aradım herkes başka irşey söyledi fakat çözümü "service pack 3" de buldum bir daha o tarz bir şey yaşamadım.