ardaşlar bugün gta sa. oynuyodum multiplayer olarak oynadım kapattım bilgisayarı ve bir zaman sonra yine geldim oynama için ama gta sa. açılmı normal olarak bile yani multiplayersiz bile açılmıyo neyse yeniden kurdum ama yine açılmı gta sa. i çift tıklayınca hiç bir şey olmuyor yaprak bile kıpırdamıo anlayacağınız ne olur acill yardım edin ve şimdiden herkese teşekkür ederim:)
gta sanandreas yardım
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
290 mesaj
Son Düzenleme: taylan08 ~ 29 Ağustos 2009 21:03
Yıllanmış Üye
292 mesaj
işletim sisteminizde bir sorun olmuş olabilir..baktıqınız sitede de buna benzer bi uyarı war..
OP Yıllanmış Üye
290 mesaj
HAYIR daha bugün oynadım pcyi kapattım açtım oyun açılmıyor çift tıkladın mı hiç bise olmuyor
işletim sistemim wındows 7 ultimate E ne olur yardım edin:(
Yıllanmış Üye
292 mesaj
windows 7 nin zaten hic bir oyun için yazılımı yokki..oynayabilmissiniz iyi bari..
şimdi sölicem işlemi yapabilirseniz sorununuz çözüme ulaşabilir..
oyunun simqesine saq tıklayıp uyumluluk sekmesini açın..daha sonra bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modundan xp sp2 yi seçin seçili diilse..bu sekilde olabilir...
OP Yıllanmış Üye
290 mesaj
olmuyor bide baska oyunları deneyeyim
OP Yıllanmış Üye
290 mesaj
açılıo diğer oyunlar nfs most wanted bi yardımcı olun acillll
Yıllanmış Üye
292 mesaj
açılıo diğer oyunlar nfs most wanted bi yardımcı olungta sa oyunu nerdeyse 4 senelik bi oyun..siz en son bi işletim sisteminde(full olmadıqı halde) çalıştırmayı deniyorsunuz..
sizinki qibi bir sorunu 1-2 saat önce arkadaşımız oyunu C sürücüsüne kurup çözdüqnü sölüyordu..sizde eqer C de diilse orada bir kurmayı deneyin..
OP Yıllanmış Üye
290 mesaj
ama benim gta sanandreas arşiv yani ondan olurmu arşivi masaüstüne açmıştımda