http://gta5v.blogspot.com/
bu sitede yeni olduğum için burda hazırlayamadım direk blog yaptım
gta 5 nasıl olacak merak ediyorsanız bakın ... :D
GTA V nasıl mı olacak işte..
- 1
- 2
gerçekten çok iyi görünüyor. GTA 4 ekran kartlarını çok zorladı. Bunun ne kadar zorlayacağını düşünemiyorum bile. Ama sistemlerimizi çok zorlayacağının mesajını vermiş Rockstar Games.
Ben daha gta 4 ü fullemeye çalışıyorum 5 gelince crossfire slı işlerine girip servet ödeyecez heralde...
evet gta V playstation 4 için hazıtlanıyor diyorlar eğer öyleyse herkes konolunu değiştirecek. Ama bence öyle olmaz çünkü rockstar games öyle bişey yaparsa oyun tahmininden az satılır kimse kolay kolay ps ni değiştirmez yada kimse onun için 2 gb lik ekran kartı almaz haksızmıyım
yine yeni nesil konsollar ve yeni ekran kartlari icin kurgulanmis tezgah.(yine yuksek islemci ve ekran karti)
evet gta V playstation 4 için hazıtlanıyor diyorlar eğer öyleyse herkes konolunu değiştirecek. Ama bence öyle olmaz çünkü rockstar games öyle bişey yaparsa oyun tahmininden az satılır kimse kolay kolay ps ni değiştirmez yada kimse onun için 2 gb lik ekran kartı almaz haksızmıyıoyunun tanıtım videolarını izleyenler oyun ister ps4 istesin ister yüksek ekran kartı parası olan herkes alacaktır emin olun ne oyun hastaları var
yalnız trainer değil o trailer trailer tanıtım videosu trainer hile programı demek
Valla oynamadan oyun söle olcak böle olcak vayy diye beklentiye girmek sacma bf 3 durum vardı voşşş ovv oyuna bak felan grafikten baska bişey yok :D gta 4 sistem katiliydi buda öle olmasa bari gta 4 bende kartın degil işlemcinin canına okumustu bunda cortlıcak degistirmek sart oldu :D .
oyunun tanıtım videolarını izleyenler oyun ister ps4 istesin ister yüksek ekran kartı parası olan herkes alacaktır emin olun ne oyun hastalarıAma parası olmayanlar sayısı hiçte az değil . Bence rockstar games bunu göze almaz. Mantıklı olan da o ztn nie yapsın ki gta 4 512 mb ekran kartı 1 gb ram istiyordu hadi bu 1gb ekran kartı 2 gb ta ram olsun daha fazlasına hiç gerek yok gta 4 yeterince gerçekçiydi ztn grafik konusunda :D
Çalışma güzel olmuş ama jet-ski'ler daha öncede vardı GTA serisinde. Vice City Stories'te vardı.
Tabii ki. Ama ben GTA serisinde de hiç olmayan optimizasyon'un GTA V'deolacağını hiç sanmıyorum.
adamlarda kafa yok ki.Ps3 ve xbox icin medelleme sadece bir alanda gerceklesiyor pc de utanmasalar tum haritayi modellettiricekler.Sorun burdan kaynaklaniyor yani gozumuzun gormedigi yerlerde modelleniyor.Halbuki pc de gozumuzun gormedigi yerler modellenmese ucak ve helikopter haric hicbir yerde kasmazdi.buyuk binalarinda uzerine cikinca yine genel harita modellemesi olurdu.Gta ekibi bunu bilerek yapiyor isteyen oynar istemiyen oynamaz mantigi var.Mwf3 de herkez her kesim oynasin diye yapildi.Batman ac bile cok dusuk cozunurlukte bile daha iyi gosteriyor.Bu gta bf3 nfs ekibi herzaman reklamlarinada bakin donanimcilarla anlasmalilar.Crysis de oyleydi 2 de duzelttiler durumu.
Çalışma güzel olmuş ama jet-ski'ler daha öncede vardı GTA serisinde. Vice City Stories'te vardı.Hımm onu hiç oynamadım..
Saçmalık ta burda ya gta vice stories ten ne kdr sonra gta 4 çıktı ama onda yok tu.. Sadece jet-ski olsa yine iyiydi ne bi berber ne dövmeci ne modifiyeci ve daha çok şey :(
adamlarda kafa yok ki.Ps3 ve xbox icin medelleme sadece bir alanda gerceklesiyor pc de utanmasalar tum haritayi modellettiricekler.Sorun burdan kaynaklaniyor yani gozumuzun gormedigi yerlerde modelleniyor.Halbuki pc de gozumuzun gormedigi yerler modellenmese ucak ve helikopter haric hicbir yerde kasmazdi.buyuk binalarinda uzerine cikinca yine genel harita modellemesi olurdu.Gta ekibi bunu bilerek yapiyor isteyen oynar istemiyen oynamaz mantigi var.Mwf3 de herkez her kesim oynasin diye yapildi.Batman ac bile cok dusuk cozunurlukte bile daha iyi gosteriyor.Bu gta bf3 nfs ekibi herzaman reklamlarinada bakin donanimcilarla anlasmalilar.Crysis de oyleydi 2 de duzelttiler durumu.gözümüzün görmediği yerleri modelliyorlar çünkü o yerler trainer moddding vs. editleme programlarıyla görünür hale getiriliyor gta 3 te ghost city mesela orayı rockstar kimsenin bulamayacağı şekilde gizlemişti ama bakın şimdi editleme yöntemleriyle oraya köprü modu yapıldı ve oraya gidilebiliyor
önceden sadece dodo uçağıyla gidilebiliyordu
rockstar bile bu moda inanılmaz diyor
yani hayranlıkla karşılıyor
Hımm onu hiç oynamadım..Kış günü geçen oyun olunca bazı şeyleri koymamışlar. :) Mesela Battlefield Bad Company 2'de de jet-ski ATV falan var ama Battlefield 3'te karşıma çıkmadı , multiplayerda.
Saçmalık ta burda ya gta vice stories ten ne kdr sonra gta 4 çıktı ama onda yok tu.. Sadece jet-ski olsa yine iyiydi ne bi berber ne dövmeci ne modifiyeci ve daha çok şey :(
- 1
- 2