Arkadaşlar bir kaç hafta sonra GTA V'in PS3 versyonunu almayı düşünüyorum.Ama PC'ye çıkarsa daha iyi grafikler olacak.Bu yüzden sizce PC'ye bekliyeyim mi?Sizin KİŞİSEL görüşünüz nedir???
GTA V PC ye bekleyeyim mi?
- 1
- 2
çok beklersiniz.Çıksa bile yüksek sistem özelligi ister varmı sistem.
ps4 özel bir modu çıkıcak onu pc kaldırmakta zorlanıcak.
Valla daha iyi grafikler istiyorsan bekle ama şölede bir durum var gta 4 gibi bir psikopat yapım ile karşı karşıya kalabilirsin saçma sapan kasmalar vs sorunlu olabilir buda hayal kırıklığı yaratabilir onca beklemeye.
çok beklersiniz.Çıksa bile yüksek sistem özelligi ister varmı sistem.
Keşke sağlam bir sistemim olsaydıda GTA 5 yerine başka şeyler oynayabileydim. Ama napalım OB'ye bağımlıyız :D Benim şahsi görüşüm sistem güçlüyse ve min. GTX670-770 takılıysa kesinlikle beklemendir. Her zaman PC oyunları Konsoldan çok daha iyidir grafik konusunda.
Keşke sağlam bir sistemim olsaydıda GTA 5 yerine başka şeyler oynayabileydim. Ama napalım OB'ye bağımlıyız :D Benim şahsi görüşüm sistem güçlüyse ve min. GTX670-770 takılıysa kesinlikle beklemendir. Her zaman PC oyunları Konsoldan çok daha iyidir grafik konusunda.Pc nin de sorunu bitmiyor dostum adamı hasta eder bu alet :D
Pc nin de sorunu bitmiyor dostum adamı hasta eder bu alet :Oda doğru :D .
GTA V Minumum Sistem Gereksinimleri
İşlemci: İntel i3/i5/i7 veya dört çekirdekli AMD FX Serisi
Ekran Kartı: Nvidia GTX 460 ve üzeri veya AMD HD 6800 ve üzeri (256 bit Ekran Kartı ) – Shader Model 4.0 ve üzeri, DirectX 10 ve üzeri destekli
Bellek: 4 GB Ram ve üstü
Boş disk alanı: 30 – 35 GB
Ses Kartı: DirectX 9.0 Uyumlu ses kartı
İşletim sistemi: Windows 7 32/64bit ve üstü
GTA V Önerilen Sistem Özellikleri
GTA V Minumum Sistem Gereksinimleri
İşlemci: İntel i7 veya altı çekirdekli AMD FX Serisi
Ekran Kartı: DirectX11 uyumlu en son çıkan ekran kartları (NVidia/Intel) NVidia GTX680 / (AMD) AMD Radeon HD 7970
Bellek: 8 GB Ram ve üstü
Oda doğru :D .Elimde asus gtx 660 o.c var quad q9300 ile kullandım bir süre sonra işlemci ve anakartı sattım kutusuna teptim duruyor gta V in optimizesi iyi olursa çok rahat kaldırır 1920x ama psikopat bir oyun olursa 4 gibi ozaman bilemem 4 den daha üstün olacak birde aynı sorunları barındırırsa içinde gtx 780 le kurtaramayız işi :D660Ti GTA V'i medium high arası anca düşük çözünürlükte falan oynatır. Yani sen normalde atıyorum 1366x768 oynicana 800x600 oynarsın. 660Ti'yi yüksek çözünürlüklerde aşar bu oyun.
Elimde asus gtx 660 o.c var quad q9300 ile kullandım bir süre sonra işlemci ve anakartı sattım kutusuna teptim duruyor gta V in optimizesi iyi olursa çok rahat kaldırır 1920x ama psikopat bir oyun olursa 4 gibi ozaman bilemem 4 den daha üstün olacak birde aynı sorunları barındırırsa içinde gtx 780 le kurtaramayız işi :Ozaman Quad SLI 690 takıcaz napalım :D
GTA V Minumum Sistem Gereksinimleri4 GB RAM demiş 32 Bit yazmış. Sahte gibi. Yalnız adamların minimuma yazdıkları benim hayalimdeki sistem :Dİşlemci: İntel i3/i5/i7 veya dört çekirdekli AMD FX Serisi
Ekran Kartı: Nvidia GTX 460 ve üzeri veya AMD HD 6800 ve üzeri (256 bit Ekran Kartı ) – Shader Model 4.0 ve üzeri, DirectX 10 ve üzeri destekli
Bellek: 4 GB Ram ve üstü
GTA V Önerilen Sistem Özellikleri
GTA V Minumum Sistem Gereksinimleriİşlemci: İntel i7 veya altı çekirdekli AMD FX Serisi
Ekran Kartı: DirectX11 uyumlu en son çıkan ekran kartları (NVidia/Intel) NVidia GTX680 / (AMD) AMD Radeon HD 7970
Bellek: 8 GB Ram ve üstü
Duyduklarıma göre 1 1,5 sene sonra bilgisayara gelecekmiş.Olabilir gta4 de konsoldan 8 ay sonramı ne çıkmıştı ama şöle bir haber var http://www.hwa.com.tr/gta-vin-pc ... i-ay-gelebilir.html
- 1
- 2