ya arkadaşlar benim bilgisayarda giriş noktası bulunamadı diye bir hata vardı onu çözdüm ama gta vice city ve herhangi bir oyunu yüklediğimde oyuna tıklıyorum ama ekranda oyun falan açılmıyor acil yardım ederseniz çok makbule geçer şimdiden tşkler:)
gta vice city açılmıyor acil yardım
- 1
- 2
cift tıklıon acılmıor? hata flnmı veriyor?
hata yok çift tıklıyom ekranda hiç bir şey açılmıyor
uyumluluk modunu deiştir dene;
windows me fln...
ya ama gittim orjinal cdli aldım ama yine aynı benim bilgisayarda eskiden açıyordu ama o hatadan sonra açmıyor
allah allah orjinal yuklediniz ustelik. sisteminiz yetmiyodur.
ya ben oyunu silmiştim tekrar yüklüyorum şimdi ama ya bide uyumluluk modunu değiştiriyim belki oldu offf sıkıldım ya oyunda olmasa bilgisayarda sıkılıyorum
başka bi oyun yukleyin crysis i tavsiye ederim.
sisteminiz kaldırırsa
ya benim bir sorun daha olacaktı arkadaşlar ya benim anasayfa yerine windows 7 ayarları özelleştirme çıkıyor internet seçeneklerinden değiştiriyorum ama yine aynı
ya ben oyunu silmiştim tekrar yüklüyorum şimdi ama ya bide uyumluluk modunu değiştiriyim belki oldu offf sıkıldım ya oyunda olmasa bilgisayarda sıkılısanırım yakın bir zamanda format attıssın ekran kartı sürücülerini yükle ve pc yi yeniden baslat öyle dene
ayrıca sistem tarihi doğru mu kontrol bir dll eksiksede dll files ten yükleyecebilirsin ayrıca net framework ve directx yükle tüm bu dediklerimi uygularsan açılması gerekirSon Düzenleme: Kapalı Hesap (82335) ~ 14 Eylül 2009 13:54
bence sistem yetmiyo ama bi bak.
ya bu son konu için lütfen yardım edin
directx yüklesem olurmu ya format atmak istemiyorum yani çok format atıldı fazla format atarsanda bilgisayar yani yıpranır
sistemin yetmiyodur arkadaşım surdan test et;
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
bana foruma sistemini mesaj at yaw.
microsoft windows xp professıonal version 2002 service pack 3
- 1
- 2