Slm P4 2,8 800Mhz 1 Mh
256Mb Ddr400
128 Mb Asus Fx5200 Ekran Kartım Var
Diğer oyunlar süper bir şekilde çalışıyor Ama GTA3 Bir Süre sonra görüntüleri karıştıryor Direktx 9,0b arkadaşımın ekran kartı 64 MbMx400 onda sorunsuz çalışıyor bende niye çalışmıyor.
Gta3 Görüntü Karışması Acil
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.niyesini bilmiyorum ama 5200 kartlar ile eski oyunlar( directx 9 öncesi) nedense ya çalışmıyor yada çok yavaş çalışıyor.Hele directx in son sürümü yüklü ise hiç çalışmıyor.Bence sorun 5200
Bilgisayarlarımızın özellikleri aynı.Benim ekran kartı:Asus Fx5200 128Mb ...Aynı Hata görülüyor ....
ya evet aynı sorun bende de var bilen birisi yokmu ?
Arkadaslar bu sorun bizdede oldu.Ben internet cafede calisiyorum bu sorun bana göre FX 5200 ekran kartindan kaynaklaniyor olmasi lazim biz ekran kartini değiştirdik ve mx 440 takdık.VE sorun düzeldi.Bazi marka fx 5200 lerde oluyor sanirim.
arkadaşlar önce bana hangi işletim sistemini kullandığınızı söyleyebilirmisiniz. o zaman size yardım edebilirim
Win Xp Home E..
tamamıyala ekran kartınadan kaynaklanıyo arkadısımda msı ın fx5200u var ondada aynı sorun var fx5200 un chip setınden kaynak lanıyo olabılır fx5600 da oylebisorun yok fıstık gıbı oynanıyo