arkadaşlar yarın işlemci alacam.çünkü gta4 de kasılmalar oluyo
anakart:biostar g31-m7 te
işlemci:intel(R)Core(TM)2 Duo 2.4
ram:4gb
ekran kartı :ati radeon hd 4870 256 bit DDR5
Buna ramen gta4 de 1280x720 de kasmalar oluyo hangi işlemciyi önerisiniz
gta4 için acil işlemci
parchler dereken neyi kast ettin
Birde grafik ayarlarında ayarlarınızı yaparken sisteminize göre mi yaptınız? Takılmasız oynayabilmeniz için aşağıdaki göstergenin (kullanılan ve toplam vardır) yeşil olması gerek. Yoksa ekran kartınızın kapasitesini aşmış olursunuz ve bu oyuna kasma,donma,takılma olarak yansıyabilir.
parchler dereken neyi kasthttp://www.google.com.tr/search? ... GTA+4+Patch&spell=1Oyun orjınal değilse hata da verir kasmada verir.
tmm onlar var yükledim.fakat pc çalışırken. ram belekğinden tam 450mb yiyo normalde bunun 250-350 arası olması lazım
Daha yaratıcı çözümler Recep Abi:P
Daha yaratıcı çözümler Recep Abi:Çözümlerin yaratıcılığı kişilere ve konulara göre değişebilir ;)GTA IV'ün en az XP SP3 istediğini hatırladın mı? Bu arkadaş için şu andaki en iyi çözümlerden ilki:
-Dört adet yama ile oyunu güncellemesi (Tabii ki korsan kullanmıyorsa)
-Windows 7 gibi performanslı bir işletim sistemine geçerek donanımından tam verim alması ;)Malum XP 4 GB RAM desteklemiyor...
Dediklerinde haklısın Recep Abi benim takıldığım nokta arkadaş takılmalar oluyor demiş oyunun patchlerini veya win7 de kullansa GTA4 tam optimize edilmiş bir oyun değil.Arkadaş ful ayarlarda oynamak mı istiyor anlamadım ki.O sistemden daha düşük ve ''Vista:)'' işletim sistemine sahip bir laptopda oyunu gayet akıcı oynadım orta ayarlarda.
Sacmalama lütfen bi oyun için işlemci değişilmez parana yazık ayrıca işlemcinde kotu deilki..
Ayrıca günümüzün son şartlarıyla hazırlanan sistemlerde bile takılmalar kasmalar görülebiliyor smdiden söyleyeim..
Çözümlerin yaratıcılığı kişilere ve konulara göre değişebilir ;)4 gb rami Win7 32 bit de desteklemiyor ona bakarsanız herşey 4 gb ramle bitmiyor zaten alırım 3 gb takarımGTA IV'ün en az XP SP3 istediğini hatırladın mı? Bu arkadaş için şu andaki en iyi çözümlerden ilki:
-Dört adet yama ile oyunu güncellemesi (Tabii ki korsan kullanmıyorsa)
-Windows 7 gibi performanslı bir işletim sistemine geçerek donanımından tam verim alması ;)Malum XP 4 GB RAM desteklemiyor...
ne olacakki 1 gb ram için win 7 ye onca paramı vereyim