Arkadaşlar benim pc deki şu anki sistem:
işletim sistemi:windows xp sp3
işlemci:intel R CPU [email=2140@.160]2140@.160[/email] HZ çift çekirdek
RAM: 4GB BELLEK 3.00 GB
EKRAN KARTI: ATI HD radeon 3450 ddr2
power:350 wat
anakart :pisiay
gta4 minumun sevyelerde kasıyor.Yollar ve binalar net gözüküyor,fakat kasılma çok fazla.Bunun için ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum. ATI HD radeon 4850 ddr3 almayı düşünüyorum.Bu değişiklik sorunların tümünü çözermi? Bu ekran kartı sistemle uyum sağlarmı ?.Bi de power ın gücü yetermi ?.Diye soruyom. Bu konudaki fikirlerinizi paylaşmak istiyorum, ve yardımlarınızı bekliyorum.
gta4 için sistem danışma
Ekran kartı alırsan iyi olur tabi ama o powerın o karta yetebileceğini düşünmüyorum..
MİNİMUMİ şlemci: Intel® Pentium® 4 2.4 GHz or AMD® Athlon™ 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported
RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
Hard disk: 8GB of free hard drive space
Ekran kartı: NVIDIA® Geforce™ 6600 or better or ATI® Radeon® 9800Pro or better
Önerilen PC Özellikleri
İşlemci: 2.4 GHz dual core or better is recommended
RAM: 1GB for XP; 2GB for Vista is recommended
Hard Disk: 8GB of free hard drive space
Ekran Kartı: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better ARKDAŞ SENİN SİSTEM BUNLARA UYUYOSA KASMAMASI LASIM EGER BURDA YAZANLARDAN BİRİ UYMUYOSA KASMASI NORMAL BENCE
MİNİMUMİ şlemci: Intel® Pentium® 4 2.4 GHz or AMD® Athlon™ 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supportedarkadaşım buradaki değerlere pek güvenmeyinRAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
Hard disk: 8GB of free hard drive space
Ekran kartı: NVIDIA® Geforce™ 6600 or better or ATI® Radeon® 9800Pro or better
Önerilen PC Özellikleri
İşlemci: 2.4 GHz dual core or better is recommended
RAM: 1GB for XP; 2GB for Vista is recommended
Hard Disk: 8GB of free hard drive space
Ekran Kartı: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better ARKDAŞ SENİN SİSTEM BUNLARA UYUYOSA KASMAMASI LASIM EGER BURDA YAZANLARDAN BİRİ UYMUYOSA KASMASI NORMAL
orda minimum yazıyo yani kasmicak diye bişey yok o rda yazan sistemle %100 eminim ki kasacaktır
oc yapmak nedir bilmiyorum .Ama bir dört çekirdek işlemci aldığım zaman Bu parçalarla uyum sağlıya bilme olanağı varmı.
Biostar G31-M7 TE
BIOS DATE: 03/
anakartınızın desteklediği işlemciler bunlar hepsiyle uyum sağlar
Intel® Core™2 Quad Processor
Intel® Core™2 Duo Processor
Intel® Pentium® Dual-Core Processor
Intel® Pentium® D Processor
Intel® Pentium® 4 Processor
Intel® Celeron® Dual-Core Processor
Intel® Celeron® D Processor
Intel® Celeron® Processor 400 Sequence
çok saulun yardımlarınız için anladığım kadarıyla gta4 için
Intel® Core™2 Quad Processor işlemci
ATI HD Raeon 4850 ekran kartı
450 wat psu yeter herhalde
pc yi 2 sene evel sıfır aldım ama teknoleji çok jet gibi ilerliyor
şimdi işlemci- ekran kartı ve psu değişikliği bana 650 lira felan maal oluyo çok şey istiyo bu oyun. Ama hiç bi oyunu bunun kadar sevmiyorum.Sevememde herhalde. O çok aşırı donan hali bile zevk verici.Bide onun hiç kasmıyanı çook manyah bi şey olur.