Evet arkadaslar GTA4 ün tanıtım vidyosu geliyor bu gece.suan bu mesajı yazdığım da tam 1 saat var heyecan dorukta
Buda son saniye:
izlemek isteyenler(kendi uploadım):D
Evet arkadaslar GTA4 ün tanıtım vidyosu geliyor bu gece.suan bu mesajı yazdığım da tam 1 saat var heyecan dorukta
Buda son saniye:
izlemek isteyenler(kendi uploadım):D
evet bekliyoz ama bu seferki londrada geçiyomuş sokaklar zaten dar bide yollar ters bakalım ne olucak :D
Ben bu gta serisini hep sevdim ve oynadım.Görevleri yapamazsam bile çeşitli araçları kullanmak güzel oluyor.San Andreata dag bayır geziyodum pic up la.Bakalım bunda atmosfer nasıl olcak.
bildiğim kadarıyla pc de cıkmıcakmıs arkadaslar buarada ufuks bende senn gibiyim indiriyorum bmw 7.50 istediğim müziği açıyorum cıstak cıstak
şuan da pc için açıklama yok diye biliyorum bende.Ama vidyoyu izleyen varsa grafiklerin harika olduğunu görecektir.Dx10 lar iyi ce oturunca cıkartırlar bence.yani bunun içinde en az 2008 e kadar beklemeliyiz:((
Zaten ağır makina kapasite gereksinimi yüzünden çoğu kez görüyorum millet halen Vice City oynuyo (ben deil)(Ben GTASA nın Türkçesini bile çıkardım bu çıksın bununkinide çlkaracam!)
o kadar beklenirmi bu kadar güzel oyun oyun için.
San andreas gayet güzeldi.Eğer bahsedildiği gibi grafikler iyi ise bide DX10 desteği bak sen ozaman gör
walla dx10 la oyun oynanırsa grafikler süper olur