oyun içinde selam arkadaşlar win7 kullanıyorum 4850 ekran kartm var baktığım kadarı ile ekran kartım yeterli 2gb ram 2.66 c2d işlekmcim var 64 bit windowsum
oyun içinde donmalar oluyor sebebi araba ram midir?4 gb yapmam çözermi sorunu?
oyun içinde selam arkadaşlar win7 kullanıyorum 4850 ekran kartm var baktığım kadarı ile ekran kartım yeterli 2gb ram 2.66 c2d işlekmcim var 64 bit windowsum
oyun içinde donmalar oluyor sebebi araba ram midir?4 gb yapmam çözermi sorunu?
GAT 4 sistem gereksinimleri. için systemrequırements adlı siteye bakabilirsin.
İşlemci oyun için zayıf. Bİrazcık overclock yapmayı deneyebilirsin. Bu oyundaki donmaların birçoğudan CPU sorumludur.
en son sürücüler yüklüprototype wolfeinstain 2009 sorunsuz oynadı rahataç bitirdik , işlemciden yana sıkıntı yok diye düşünüyorum benzer sistemi olan varmı eger gerekli ise ram alacağım, deneyen arkadaşlarımız varmı acaba?
4850 ve 2 gb ram ile arkadaşım oyunu sorunsuz bitirdi,
sizin psu kaç watt ve markası nedir?
ahmet kardeş işte power im orjinal bişi değil 400 yazıyor feel kasadan çıkma ama dediğim gibi pek kaliteli bişi oldugunuda sanmıyorum
Aman diyeyim bütçeniz varsa hiç durmayın o power'ı değiştirin derim, feel in psu ları dandiktir üzerinde yazan değeri sağlayamaz
http://www.exa.com.tr/highpower/ ... power-343-2508.html
En kısa sürede böyle sağlam bir psu alın derim,
Daha sonra ram'i 4 gb yaparsınız ama takılı olanlarla aynı olsun ki dual channel olarak çalışsın.