Oyunlar
Bütün oyun türleri hakkında sorun, çözüm ve görüşlerinizi bu alanda paylaşabilirsiniz.
Eğlence
Komiklikler, fıkralar hep bu eğlence bölümünde
Bu bölüme yazmam daha doğru
Az önce GTA oynadım kafaya taktım o binayı ama patlatamadım
Oyunlar
Bütün oyun türleri hakkında sorun, çözüm ve görüşlerinizi bu alanda paylaşabilirsiniz.
Eğlence
Komiklikler, fıkralar hep bu eğlence bölümünde
Bu bölüme yazmam daha doğru
Az önce GTA oynadım kafaya taktım o binayı ama patlatamadım
Ahahahahahah o bina nasıl yıkılacak soruyorum bende :D
hiçde yıkılacak gibi durmuyo
Helikopterle saldırmayı dene:D
Şu anda binaların yıkılabildiği pek oyun yok. Bu da sanırım GTA San Andreas olduğu için bunda da binalar yıkılamıyor.
yok abi yıkamazsınız o binaları burda kaç yılın tecrübesi duruyo :P:P valla bu gta yı oyna oyna canın sıkılmıyo :D
tuncabŞu anda binaların yıkılabildiği pek oyun yok. Bu da sanırım GTA San Andreas olduğu için bunda da binalar yıkılamıyor.Bende biliyom yıkılmadığını
yıkmassın binayı malesef :d neden olsa amerikan binası...
gazi909Ladin in taktiği kullan bak nası yıkılıyo.al jeti fıyyyyy GÜÜÜÜÜMMmm!!puhahahaa
suskun_kralyıkmassın binayı malesef :d eden olsa amerikan binası...Güzel koydun lafıAyrıca Chip Toplu MSN'den atıldın
Tartışma istemiyoruz...
biçerdöveri şaha kaldırdım ne günlerdi. aslında bayır aşağıya düştüde çaktırmıyorum :D :D
jet yakıtı bitti.mecburen çekici tuttum.
ahanda şimdi b.ku yedik. o tünelden uçak nasıl geçecek?
swatın arkasından dolaşıyorum. sıkınca kendimi öldürtüyorum.
arkadan fbi geliyor ne yaptık yahu alt tarafı tüm oyun zamanında bir kaç yüz polis öldürdük olacak iş değil.
yine yakıt bitti. kesin yakıtı hileli koyuyorlar. çekiciler zengin oldu yauv.
groove streete kadar böyle gidilmez ki. four dragon'a gidip biraz eğleneyim bari.
uçağı çekiciyle taşımanın sonucu. uçaktan oldum. bunca paraya rağmen cimrilik yapmayıp uçağa kaliteli yakıt koydurtsaydım böyle olmazdı.
uçak geliyor!!!
uçak çarpıyor!!!
CJ ölüyor!!!
CJ diriliyor!!!
gazi909Ladin in taktiği kullan bak nası yıkılıyo.al jeti fıyyyyy GÜÜÜÜÜMMmm!!puhahahaakendisi de gider sonra
comand and conqer genarals red alert 3 de binayı yıkabiliyon
prodogişimiz gücünüz yok böle saçma sapan şeylerle uğraşıyoz.Katılıyorum
prodogişimiz gücünüz yok böle saçma sapan şeylerle uğraşıyoz.
ne demek istedin anlamadık.dil bilgisi uyumsuzluklarıyla dolu yazın.
sadece bizden mi yoksa kendinden de mi bahsediyon
zuahahah o binayı yıkcağına şehirde adam öldürsene (:gerçi olnlarıda öldürsen ambulans ve sağlık ekipleri bir bakişta adamları hortlatıyorlar ) bu da benim sinirime gidiyor .... Ama yinede arkadaşların dediği gibi ladinin taktiğini dene
PsK_Pc_06zuahahah o binayı yıkcağına şehirde adam öldürsene (:gerçi olnlarıda öldürsen ambulans ve sağlık ekipleri bir bakişta adamları hortlatıyorlar ) bu da benim sinirime gidiyor .... Ama yinede arkadaşların dediği gibi ladinin taktiğiniAmbulansı patlat :D gelirken :D:DÇözüm mü yok sende.
Polis arabalarına roket at :D
Ne kadar da cani ruhluymuşuz :) :) :)