arkadaşlar 420 watt GTS 250 için yeter mi acaba ?
gts 250 için kaç watt gerekir ?
sağlam 420 watt çalıştırır ama performans biraz düşük olur o kart çok güç harcar kaliteli 450W anca yeter
yeni ekran kartı alacaksan hd5750 al hem az güç tüketir hem biraz daha iyi performans verir
Sitesinde en az 450 watt olması gerekiyor yazıyor. 420 watt markası ne? Sanki Thermaltake gibi :)
http://www.nvidia.com/object/product_geforce_gts_250_us.html
Kartı henüz almadıysanız HD 5750 veya HD 5770 almanızı öneririm.
gts 250 green ise 420w yeter gts250 normal versiyonları 450w minimum ben 600w ile calıstırıyorum
ne riskli sağlıksız eğer gıgabyte marka psun varsa kart çok performanslı olmayabilir o yüzden 420 w olacaksa da ocz veya hıgh power olsun..... ayrıca 500w oıcz sthealtextreeme tercih ederim atyrıca 12+ volta 18 amperlik bir psu minumum olmalı
ben öle düşün müyoruum tabiki normalde yeterlidir ama o kart bende de vardı full yükte 200w çekiyor işlemcide 100w çwekse anakart ve ram ve fanlarda 50w çeker ise 350w olur o psu da gerçek güç veremez arkadaşım bak yanlıış anlama gerçekten veremez kılpayı yeter ve ayrıca o kart için power gibi önemli bir şeyin ardından 12v+ ya kaç amper verdiğide önemlidir minimum 18 amper verirse kart tam sağlıklı çalışır ayrıca ben hala yeni 500w psu alman önerisini önermekten başka bişey diyemiyeceğim.
Niye öğreteyim ki zaten sende o kapasite var mı ? Attığın mesajlardan kişiliğini belli etmişsin zaten.
ya bu kadar tartışmaya gerek yok
gerçek kalitede 400 watt psu o karta yeter.
nvidia sitesinde tabii ki fazladan atacak.
ama yine de adem kaya arkadaşımızın alaycı olmaması gerekirdi
sonuçta burada yardım ediyoruz arkadaşlara.