sizce gts250 mi hd4850 mi
gts250 mi hd4850 mi niçin???
gts250. performansı az daha iyi.
Benimde tercihim gts250. Yapılan testlerde 4850'den önde.
ankette sonuç belli olmuş şimdilik gts250 %83 hd 4850 %17
söylemeniz nerden icab etti ? herkes görüyor zaten...
GTS250
Neden mi
Bence GTS250 alırsan başın ağrımaz
catalyst control center başa bela bunu herkes biliyor
CUDA
Physx
Ambient Occlusion
daha yüksek performans
sürücü problemi yok
daha ne olsun :))
HD Performanslı Olsada Bu Performansı Göz Önünde Bulundururum Cok Degilse Gts250 Alırdım Hem Özellikleri Bir Yana Nvidia Olması YeterKi Saten Gts250 Daha İyi Neden Polemikl Yaratıyorumki:D
GTS 250 daha performanslı.
Bu 2 kart birbirinin dengi değilki hem fiyat hem performans olarak
o zaman hd 5970 ile gtx 295 karşılaştır gülünecek bir durum çıkar değil mi ?
yada fiyat performans olarak hd5850 ile gtx285 karşilaştir fark komik değil mi? aklıselim olalım
Tabiki bu 2 karttan gts 250 üstün ama fiyatıda üstün ama tabi ya alan düşünsün.
Bu nvidia fanatiklerine sesleniyorum jsun huang dan rüşvet alan varmı yada ortak olan ?
Ati de ne driver sorunu ne performans sorunu var paran varsa performans da olur herşey olur.
Tutup da burda 100 lira ya ATİ kart alıp vay şöyle vay böyle diyenler sonra gidip 500 lirayı nvidiaya bayılanlar değilmi?
Çocukluk yapmayın fiyat performansın kralı gerçek kullanıcı dostudur ;yarası olan gocunsun.
Şu anda dünyanın en iyi ekran kartı açık ara hd5970 dir itirazı olan jsun huang a şikayet etsin.
2009 ylında palit hd4850 sonic ekran kartı aldım kart 2 kere yandı pc kapalıyken ortada neden yokken en son seferinde aldığım firma hd4850 nin üretimi durdugu için gts250 ekran kartı nı 30 tl farkını ödeyerek verdi ürün 0 garantisi aldığım günden başlayarak 2 sene msi n250 gts fiyatı 250 ama ben ürün değimi yaptığım için 30 tl ye aldım ;)