arkadaşlar gtx 275 fanı sürekli %40 değerinde çalışıyor..bugn 80 dereceeyi gördü ..everest ile baktığımda fanın %40ının çalıştığını gördüm..otomatiğe nasıl alabilirim.. 80 derece bi sorun yaratabilir mi?
gtx 275 fan yardım..
hayır bir sorun teşkil etmez, herhangi bir değişiklik yapmadıysa auto'dur zaten kendisi gerek görürse yukarı çıkartır, ekran kartları tam yükte 100-110 dereceye kadar dayanır.
yok yok korkma dediğim gibi 100-110 dereceye kadar yolu var ekran kartları işlemciler gibi değil,
zaten sağlam oyunlarda hemen hemen bütün kartlar 70-80 dereceyi görüyor.
Auto da kalsın oyun oynarken sorun olmaz ama nette gezerken fan kafanı şişirmesin boşu boşuna:)
arkadaşlar gtx 275 fanı sürekli %40 değerinde çalışıyor..bugn 80 dereceeyi gördü ..everest ile baktığımda fanın %40ının çalıştığını gördüm..otomatiğe nasıl alabilirim.. 80 derece bi sorun yaratabilir mi?
Rivatuner ile şimdi gösterecegim resim ile Overclock yapmadan, Sadece istersen Fanspeed %100 Yapabilirsin. İşlem Tamamladıktan sonra, Önce save diyecek, Daha sonra Apply,Ok diyeceksin.Buradaki resimde görüldüğü gibi, Ekran kartının görüldüğü resme tıklayacak, Tıkladığında yeni bir menü çıkacak. O menüde üst kısımda fanspeed bölümü olacak. Oraya girdiğinde ise Fanspeed Oto dadır. Fixed İdi sanırım Ona tıklayarak manual'w alarak, çubuğu sonuna kadar çekerek, %100 de çalıştırabilirsin. Zaten Olduğunu anlarsın fan sesini duyacaksın. Sessiz ortamda yap save,apply,oke de sonra eğil ve sesi dinle :) Kolay gelsin.