1...Arkadaşlar sistem şu şimdilik sistemi geliştiremem sizce bu sisteme hangisi daha iyi gider hangi kartı almalıyım???
Intel Dual Core E2180 2.0 Ghz,3 gb ddr2 667 mhz ram,şu anda 8500 gt takılı, psu sorun değil yenilerim...
2...Bu kartlar darboğaz yapar mı,yaparsa hangisi daha fazla yapar???
Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Gtx 460 768 mb mı Hd 5770 mi?
Bana göre nvdia yani gtx460 almalısın. Ati teneke
O işlemciye fazla gelir. saat hızını yükselt.
O kadarda demedik dostum 8500 ile devam etcek kadarda değil arkadaş var 2.2 ghz de 5670 ile iyi performans alıyor lütfen direk kötülemeye yönelik moral bozucu yorumlar yapmayalım :D
aynı işlemciden bnde var 3 ghz ye o.c yaptım 9800gt ile 1280*1024 çözünürlüge cıkabiliyom 50 fps alıyom 2 ghzde 20 fps alamıyodum
arkadasın hd 4850 yi kasaya taktıgımda performans düştü ama windows ve bench mark skorlarında hd4850 dha yüksek puan alıyodum amd alma derim n vidiadaki cuda çekirdegi nin bayagı biğ katkısı oluyo güncel oyunlarda
kısaca gtx 460 ı al benchmark skorları düşük olsada extra teknolojilerle fark acıyo ilerde anakartın destekliyosa 4 çekirdege geciş yaparsın
kardeş maksat eldeki işlemçiyi veya sizin sisteminizi karalamak değil sadece ekran kartını değiştirerek istediğiniz performansı alamazsınız demek istedim ee haliyle o zaman keyfiniz daha çok kaçacak bu iş otomobile kamyonlastiği takmak gibi bir şe olur bildiğiniz gibi sistem bir bütündür iyi performans almak istiyorsak bileşenlrin birbiriyle uyumlu olması lazım illa hoşuma gidecek şyler yazın bana gaz verin para harcayayım diyorsan gtx 560 ti al yada 6950 süper performans alırsın dememiz lazım