bi arkadaşımdan ikinci el gtx 295 alıcam ama bi yandan da aklım gtx 460 da hangisini alayım bi karar wermeme yardımcı olun...
gtx 460 mı gtx 295 mi ?
Gtx 460 .
ama hazır paran varken 6870 almaya çalış.
Performans bakımından GTX 295 daha iyidir. Fakat daha eskidir ve yük altında 290 Watt güç çeker.
Gerçek 700 Watt güç kaynağı ister. Fakat GTX 460 daha yeni ve DX 11 desteklidir. Yük altında 160 Watt güç çeker. Gerçek 450 Watt güç kaynağı yeterlidir.
GTX 460 alın bencede. veya HD 6870 alabilirsiniz.
peki gtx 460 alıcam ama physx cuda 3d vision sizce bunlar önemli mi yoksa gereksiz mi ona göre amd veya nvidia ikisinden birini seçicem...
peki gtx 460 alıcam ama physx cuda 3d vision sizce bunlar önemli mi yoksa gereksiz mi ona göre amd veya nvidia ikisinden birini seçicem...Kimine göre önemli kimine göre değil. Bence olmazsa olmaz değil. AMD alabilirsiniz. Sizin ne kadar bütçeniz var ve sistemin diğer bileşenleri neler?
bnim suanki sistemim :
amd athlon x4 630 2.8 @ 3.3 ghz
zotac geforce 9500 gt 1gb ddr2
2x1 gb 800 mhz ddr2 ram
asus m2a74 am se anakart
cooler master extreme power plus 500 watt psu
max. 350 tl
350 TL'ye GTX 460 768 MB alabilirsiniz ya da GTX 460 1 GB fakat SE yani normal GTX 460'ın kırpılmış versiyonunu alabilirsiniz. Düz GTX 460'lar daha iyidir. Ben bütçenize göre bu kartı tavsiye ederim. Leadtek firması kafanızı karıştırmasın çok kaliteli bir markadır. Ayrıca soğutması özel soğutmadır. Referans tasarım değildir.
Leadtek GTX 460 Overclock Edition [365 TL]
http://www.teknobiyotik.com/dona ... es-ekran-karti.html
Tanıtımı için;
http://www.donanimhaber.com/ekra ... odelini-duyurdu.htm
ilgin için cok tşk ederim electro worde gittim dün arkadaşla zotac ın gtx 460 1 gb modeline baktım fiyatı cok uygundu ondan aldım bi tane fiyatı 385 tl ve 25 tl daha wererek süper destek paketi verdiler bu pakete her türlü arıza dahil istersen üstüne bilerek su dök yine garanti de dediler bana sözleşme imzaladık 2 yıl olan garantisi 5 yıl oldu
Hayırlı Olsun. Güle Güle Kullan :)