İstanbul içi elden ele teslim tercihimdir. ürün 4 aylıktır. garanti süresi 16 ay daha devam etmekte. hiçbir eksiği yoktur. kutusu dahil... ürünün yanında xigmatek marka bir işlemci fanıda verilecektir. fiyat olarak 450 tl istiyorum.
GTX 470 amp (istanbul)
Arkadaşım böle güsel br kartı sebebsiz satarsan ayda detay sebeb sölemeden satıyorum yazarsan ben bu işten kıllanırım :) Neden bu akdar güsl bir kartı satıyosun yoqsa istediğin kadar hızlı akıcı oynatmıyormu? Cvbına göre bnde talib oalblrm
kimsenin kıllanmasına gerek yok. faturası dahil eksiksiz olarak mevcuttur. satma nedenime gelince; nakite ihtiyac duymamdır. yoksa dediğin gibi güzel bir ürün. daha önce gtx 275,gtx470,hd 6970(2gb) kullandım. aralarında performans olarak tabiki gtx 470 amp derim :) ayrıca ses sorunu ve ısı problemı yoktur. voltaj verilmeden normal bir şekilde overclock yapınca çok güzel kaldırıor..işlemci hızı 790'a cıkardım. kartın hiçbir sıkıntısı yok. ztn istanbul içi elden ele teslim yapılacaktır. alan arkadaş kim olursa olsun evimde yada bir yerlerde deneyip test edebilir.
Bu kartın sıfırı 560 tl civarlarında ama sen sadece 150 tl indirmşsn? son fiyat ne ypblrsn şuan yazdıgın fiyatı veremem ama biraz daha düşüreblrsen alırım istanbuldan nakit bir şeklde