GTX 560 Ti GPU-Z saçmaladı...

Atakanbasturk
27-08-2011, 11:14   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
44 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007

Dün Asus un GTX 560 Ti DCII TOP ekran kartını aldım ve sistemime taktırdım.


Ayrıca Sesonic 750 watt 80+ gold güç kaynağı da alıp taktırdım.


Ancak nedense GPU-Z ve CPU-Z nin grafik kısmında şu bilgiyle karşılaşıyorum.


Sorun nedir?

Not: Sürücülerini cd den yükledim ve dün güncelledim.(280.26) Bundan önce ATI HD4770 vardı. Onun sürücülerini tamamen kaldırdıktan sonra bu ekran kartını taktırdım. Ayrıca etki eder mi bilmiyorum mini HDMI çıkışına dönüştürücü bağlayıp HDMI kablo üzerinden görüntü alıyorum. ATI varken VGA kablo kullanıyordum. Sistemim:

İşlemci: İntel Core2Duo E7500 2.93 GHz
Anakart: GIGABYTE G41M-ES2L
RAM: 2+2 GB G.Skill DDR2 800 Mhz
OS: Windows 7 Ultimate 64-bit
Monitör: Samsung SMB2230H Çözünürlük: 1920*1080@60 Hz

Özellikle GPU-Z beni şok etti. Sorun nedir arkadaşlar lütfen yardım edin.

Atakanbasturk
27-08-2011, 13:23   |  #2  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
44 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007

Yok mu hiç duyan gören veya bilen?

Kapalı Hesap (221311)
27-08-2011, 13:31   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
729 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2011

GPU-Z' i boşver AIDA64 Extreme Edition daha iyi daha ayrıntılı sistem donanım bilgisi veriyor GPU-Z bunun yanıda hiç kalır.

Kapalı Hesap (221311)
27-08-2011, 13:33   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
729 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2011
Alıntı: Atakanbasturk  
Dün Asus un GTX 560 Ti DCII TOP ekran kartını aldım ve sistemime taktırdım.

http://www.eksenbilgisayar.com/? ... 5--Ekran-Karti.html

Ayrıca Sesonic 750 watt 80+ gold güç kaynağı da alıp taktırdım.

http://www.eksenbilgisayar.com/? ... an--GucKaynagi.html

Ancak nedense GPU-Z ve CPU-Z nin grafik kısmında şu bilgiyle karşılaşıyorum.


Sorun nedir?

Not: Sürücülerini cd den yükledim ve dün güncelledim.(280.26) Bundan önce ATI HD4770 vardı. Onun sürücülerini tamamen kaldırdıktan sonra bu ekran kartını taktırdım. Ayrıca etki eder mi bilmiyorum mini HDMI çıkışına dönüştürücü bağlayıp HDMI kablo üzerinden görüntü alıyorum. ATI varken VGA kablo kullanıyordum. Sistemim:

İşlemci: İntel Core2Duo E7500 2.93 GHz
Anakart: GIGABYTE G41M-ES2L
RAM: 2+2 GB G.Skill DDR2 800 Mhz
OS: Windows 7 Ultimate 64-bit
Monitör: Samsung SMB2230H Çözünürlük: 1920*1080@60 Hz

Özellikle GPU-Z beni şok etti. Sorun nedir arkadaşlar lütfen yardım edin.


Sorun GPU-Z' den kaynaklanıyordur belli yazılım hatası işte.

Atakanbasturk
27-08-2011, 14:30   |  #5  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
44 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007

Tamam sorun gpu-z eski versiyonda tanıyamamış. En son versiyonu yükleyince tanıdı. Konuyu silebilirsiniz. Şayet çok gereksiz bir soru oldu.