Ürün Kodu ZTC_GTX295
Açıklama NVIDIA ForceWare Drivers Microsoft DirectX 10 OpenGL 2.1 Microsoft Windows XP/Vista
Menşei İTHAL
Garanti 24
Stokta Bulunduğu Mağazalar Topkapı, Bostancı, İzmir, Ankara, Bursa, Konya, Kayseri, Batıkent,
Özellikler
VGA Chipset Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli GTX295
VGA Slot PCI Express 2.0
RAM Kapasitesi 1792 MB
Bellek Tipi GDDR 3
Bellek Hızı 1998Mhz
Bellek Arayüzü 896 Bit
Çekirdek Hızı 576Mhz
Stream İşlemci 480
Shader Hızı 1242Mhz
Monitör Bağlantısı DVI /HDMI
Üretim Teknolojisi 55 Nm
GTX295 Phenomen: Aşık olacaksınız
- 1
- 2
Tanıtımını izledim HD4870x2 yi silmiş geçmiş :D
Bu nasıl bir şeydir. nereden izledin benimde görmem lazım. Resmen delirdim kartı görünce. Süper birşey. Gerçek aşk bu. :))
http://www.donanimhaber.com/Zota ... r_yayinda-12361.htm
diğer bir topicte verilmiş baktıysan :=)
evet ya deli kart 10-0 ezip geçmiş 4870*2'yi fiyatıda hemen hemen aynı
Daha ucuz.. Ağlamak üzereyim :)
walla ati iyice zorda gibi. hem ucuz hem de eziyor 4870x2 yi yaww :D
Bende seyrettiydim 3DMARK vantage de rekor kırmış +sürücüleri daha beta sürücüler otursen ortalığı yakıp kavuracak.
Nvidia hem benchmark sonuçları hemde fiyatıyla baya bir şaşırttı :=)
birde testteki sürücüler 180 beta, ilerde daha olgunlaşmış final sürücüler ile daha da iyi sonuçlar vereceği kesin.
ikinciliğin nvidiaya yakışmadığı belliydi:D
Nvidia ilk defa fiyat/performans kartı çıkardı. Bu fiyata bu performans mükemmel :)
O fiyatta yani...:=) param olsa bile boş gelir yahu şöyle HD4830 / 9800gt tarzında fiyatında olsun yeter gider gitar alırım o kartı alacağıma :D:D
Gerçekten güzel fark atmış.Harika ama pahalı bir çözüm
Benim bilgisayardan başka tutkum olmadığı için. Hiç düşünmem ki bana çok ucuz geldi ama param yok :)
aynen yaw müthiş bir ekran kartı tanıtım videosundaki adam elini değdiği anda için ürperdi vay be:D paramız olsada alsak bunun için güç kaynağıda gerekli tabiki bendeki karta bak(9600 gt) birde şuna bak offf bee
Ağlatıyor piyasayı derlerya bu kart cidden ağlatıyor. Alamadığım için ağlıyacam yaww
10 taksit yaparlarmı acaba:D
:dİHİYAW RÜYALARIMA GİRECEK PC TOPLATIYORUM BU FAZLA MI GELİR ACABA HEMDE BAYAĞI FAZLA SANIRIM...
Rüyalarına girecek pc için bu kart son kararın olmalı.
- 1
- 2