gtx680 ve hd7970.amd ve nvidia'nın iki devi.bundan sonrası? daha sonra çıkacak seriler?
gtx700 ve hd8000 hakkında beklentilerimiz.ne zaman çıkacaklar? nasıl kart olabilir?
gtx700 ve hd8000 serisi
biz yeni çıkan kartları aldık da sanki daha çıkmayan kartlar dan bişey bekleyelim
temennimiz ucuzlamaları
gtx680 şu an 1200-1300 tl falan.
ekran kartları ile ilgili soruları mvar yardımcı oalbılcek varmı
Nedir? Yardımcı olabilirim.
eyvallah kardeş ya bi msn falan var mıdır benim için hayati önem taşıyor
varda buradanda söylesen daha iyi olur sorununu söyle :) :;
:) peki GeForce 5200 bi kart var şuan bir oyunda kasıyorsu internetten okudum driver ve direct x midir nedir yükleyince daha iyi olurmuş drecit x i yükledim sonra drivere gelince kendi sitesinden bi driver indirdim ama olmadı yani uyumluluk sağlamadı oyunda v.b bi ton hata geliyor bununla ilgili sonra bi kaç tane daha driver yükledim olmadı ne yapabılırım bir sorum daha var D:
aynı sorun devam ediyor birde bu ekran kartlarından bit diye bişi varmış bu bit bilgisayarla ilgili midir birde GT210 GDDR3 1GB 64Bit Nvidia GeForce DX10.1 Ekran Kartı bu kartla Ekran Kartı: NVidia GeForce 6600 veya ATI Eşdeğer bu kartı destekleyen oyunu çalıştırabılır mıyım ksama v.b olmasın
bi tanesin bilader Allah razı olsun senden.
birde bu ekran kartlarından bit diye bişi varmış bu bit bilgisayarla ilgili midir birde GT210 GDDR3 1GB 64Bit Nvidia GeForce DX10.1 Ekran Kartı bu kartla Ekran Kartı: NVidia GeForce 6600 veya ATI Eşdeğer bu kartı destekleyen oyunu çalıştırabılır mıyım ksama v.b olmasın
konuyu açmışsın oraya yazdım
NOT:sağol
peki GT210 GDDR3 1GB 64Bit Nvidia GeForce DX10.1 Ekran Kartı bu kartla Ekran Kartı: NVidia GeForce 6600 veya ATI Eşdeğer bu kartı destekleyen oyunu çalıştırabılır mıyım ksama v.b olmasın