Güç Kablosunu Kaybettim , Garanti Devam Eder mi ??

vahapcemil
10-04-2011, 16:15   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
173 mesaj

Arkadaşlar ben laptop şarj aletinin yarısını kaybettim , adaptöre elektrik sağlayan güç kablom kayboldu
ama adaptör elimde.Bu parça kayboldu ;

Benim şefin Acer laptopu var garantiye yollaması gerekmişti adamlar ürünü tüm orjinal parçalarıyla birlikte göndermesini istemişlerdi. Şimdi ben kaybettiğim parça yerine herhangi bir güç kablosu alabilirim ama eğer birşey olur da garantiye yollamam gerekirse adamlar bu ürün orjinal değil deyp tamir etmeden geri yollarlar mı ? 

Elimdeki ürün CASPER NIRVANA 15.6'' CNL.I480-6L35Phttp://www.casper.com.tr/ProductDetail_cnli480-6l35p_130_1657

Yardımınızı bekliyorum .

zafersk
10-04-2011, 16:26   |  #2  
Yeni Üye
26 mesaj

Hayır bir sıkıntı olucagını sanmıyorum.Herhangi bir oem guc kablosu takıp yollarsanız bir problem cıkmaz. eğer garantiye gönderme sebebiniz adaptörle alakalı bir durum ise ozaman durum değişir bilginize.

vahapcemil
10-04-2011, 16:56   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
173 mesaj

Peki orjinalini alsam değişir mi acaba ?

zafersk
10-04-2011, 17:26   |  #4  
Yeni Üye
26 mesaj

eğer problemın adaptorden veya notebook adaptör gırısınden oldugunu soyluyorsanız power kablosunu orjınal almanız gerekır fakat problem notebook ta ekran sorunu. dısk sorunu. ram sorunu vs. ise orj power kablosu almanız gerek yok herhangı bır kablo alıp garantıye gondermenız yetrlı olucaktır.

vahapcemil
10-04-2011, 22:57   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
173 mesaj

Şimdi adamlar zaten sallamak için bahane arayacaklardır eminim , herhangi biryeri bile bozulsa alakası yoksa bile çok voltaj gelmiş falan gibi birşey uydurup sallamasınlar . Ben idarelik arkadasın güç kablosunu aldım adaptör nedense daha fazla ısındı . Bir mantık kuramıyorum ama niyeyse çok ısınıyor . Adamlar bi parçası yansa sebebi senin bu yan sanayi kablon diyebilirler mi acaba ?