Arkadaşlar benim pentium 4 bir bilgisayarım var ve ben onu 3-4 yıldır güç kaynaksız normal şekilde kullanıyorum. EKRAN KARTI YOK. RAM 1 GB. 3.8 GHZ. Ama yarın rekran kartı alacam 512mb/1 gb 64 bit. bunu kullanırken güç kayanaksız kullansam olurmu? kasanın ısısını arttırır derseniz zaten kasam her zaman 20-30 derce hatta kışları buz gibi hüç ısınmıyor yani. Sonuç olarak güç kaynaksız kullanabilirmiyim?
Güç Kaynağı Nedir?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Yıllanmış Üye
388 mesaj
Benim bildiğim bir bilgisayarı güç kaynaksız kullanamazsın ama tabiki yaptım diyorsam bir yolu vardır
OP Taze Üye
12 mesaj
Arkadaşım yoksa pc nin kendi içinde arkasında bişey v ar oraya kablo takınca çalışıo pc acaba o mu güç kaynağımı
Yeni Üye
21 mesaj
güç kaynağı (power supply) dediğimiz şey kabacac prizden aldığı elektriği bilgisayar parçalarına dağıtan alet.. evet senin kasasnın arkasına elektrikden gelen kabloyu soktuğun yer güç kaynağı..bir kutu şeklindedir..güç kaynağı olmadan bir bilgisayar çalışmaz benzinle çalışması gerekir
ısınmasıyla güç kaynağının alakası yok.. ve güç kaynağı almana gerek yok büyük ihtimal aldığın ekran kartını kullanabilirsin problem çıkarmaz..güç kaynağının kaç "watt" olduğunu da bizimle paylaşırsan daha rahat yarrdımcı olabilirz