slmlar benim sorun çok çok büyük kafam çok karışık arkdaşlar benim evin elektiriği biraz sorunlu voltj bir düşer yükselir bilmilyom ne olduğunu ama şunu cok iyi biliyom herkezin evinde olur bazen aslında hani odadaki ampul göz kırpması gibi gidip gelir ya aynen öyle bizim evde elektirik böyle oluyor ki bu olduğunda evdeki televizyonlar hiç kapanmazken bilgisayar kapanıyo bu yüzden bir küc kaynağı almaya karar verdim bilgisayarcılara gittğmde bana şu dediler online güç kaynağımı alacaksın yoksa ofline mi bende farkı sordum online için şunu dediler 450 tl civarı beceri ise voltoj yüksek veya alçak gelir ise düzenlemek ama bu bana fazla geldi ki heryerde böyle peki benim eve bunu almam şartmı benim evde anlamam ben voltaj düşüklüğümü oluyo ama ofline alsam ne fark olurki bilenler varsa bir yanıt lütfen kafam karıştı yaa
Güç Kaynağı
Pek bir fikrim yok ama ben online kullandım.Online yi öneririm.Ayrıca kaç watt almayı düşünüyorsun???
online güç kaynağı daha başarılıdır voltajı hep aynı değerde tutar mesela gereken güç 200w sa şebekeden 500w de gelse 200w olarak kasaya sabit voltaj gönderir online olmayan ups ler bir voltajı bir aralıkta tutar yani sürekli 200w değil mesela 190w-230w da dengelemeye çalışır.. yani kısaca para varsa online ups al
Güç kaynağını bilmiyorum yazarsan iyi olur ama ev kullanıcıları için genelde 1000Va(yani = 600watt) interaktif ups ler (online olmayan) kullanılır onlarda işini görmesi lazım mesela şunun gibi http://www.vatanbilgisayar.com/t ... ils.aspx?I_ID=25093
Güç kaynağını bilmiyorum yazarsan iyi olur ama ev kullanıcıları için genelde 1000Va(yani = 600watt) interaktif ups ler (online olmayan) kullanılır onlarda işini görmesi lazım mesela şunun gibi http://www.vatanbilgisayar.com/t ... ils.aspx?I_ID=25093aynen ya da kesintisiz güç kaynağı kullanmak daha sağlıklı olur ama bu kadarına gerek yok.650lik ya da 850lik yeterli olur.
hakketen akü gibi elektrikle PSU ne alaka
eğer elektrik sürekli olarak düzensizse her alete zarar verir regulator alın bir tane ama onu siz ev hattına bağlayamazsınız bir elektrikçi lazım