Arkadaşlar bu hangi oyun yaw canım çekti bak şimdi :A.C.T hele sen o oyunu hiç oynama bence.. Geçen ne dedin hatırlamıyor musun? Gözümü kapatınca kurukafa görüyorum diye.. Eğer bu oyunu oynarsan hiç yuyyamazsın sana söyleyeyim en baştan..Aha bu adam gibi olursun valla --->
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (232316) ~ 29 Mart 2012 22:24
Guduruklar Sohbet Alanı :D
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj
A.C.T hele sen o oyunu hiç oynama bence.. Geçen ne dedin hatırlamıyor musun? Gözümü kapatınca kurukafa görüyorum diye.. Eğer bu oyunu oynarsan hiç yuyyamazsın sana söyleyeyim en baştan..Tamam Tamam oynamam sadece adını sordum yaw :DAha bu adam gibi olursun valla --->
Allah kimseyi böyle yapmasın ------>
Photoscape .duymuştumYaw hiç deneme berbet bi program tabi güzel ama sen photoshop'a alıştığından sana çok saçma ve çok salakça gelebilir
Çok efekt varmı peki.İyimi sence bende bi bakim :Efekt konusuna gelince efekt filan yok sadece birkay ekran karartma renk kaydırma gibi efektler var
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
Beğenmezsen ayıp edersin kardeş çok üğraştım senin için renklerini filan kaydırdım arabanın ortam parlaklığını düşürdüm flan işte böyle bence iyi oldu tabi sana bağlıPhotoScape ilk fotoshop programım :D sonra cs4'ten efektler pen tool falan derken baya aşmıştım kendimi durun bir resim yükliyim kendi yaptığım.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
Yükleniyor resim az sonra kendi yaptığım bir masaüstü resmi atacağım.
Yaw aslında bende böyle resim işlerine meraklıyım arkadaşlar bana başlamam için hangi programı önerirsiniz ?Sadece resim istiyorsanNOT: Sakın paint demeyin
En basiti paint ama
Gimp var Herkes çok öneriyor ama bence bi b.ka yaramaz
Picasa 3 var.
En baba yazılım Photoshop varSon Düzenleme: yunus07 ~ 29 Mart 2012 23:09