Bu ne Arkadaş her yerde kedi resmi(reklamları) var...Neler oluyor....
Guduruklar Sohbet Alanı :D
Bu arada leno7 o kediler reklam.Chip in yeni reklamları
Bu konuda herşey tartışılmış:
https://www.chip.com.tr/forum/chip-online-oluyor-mu_t237060.html
O kadar bağırdım niye sesimi duymadınız.. Hadi Yunus'un net'i gitti, sen A.C.T. :D seni niye konuşmuyoon :Yaw dün dedim ya
Ben her haftasonu markete gidiyom saat 10-11 arası ama bu gün biraz geç kalmışım die aceleyle apar topar çıktım yoksa sen benim gözümde bu forumdaki sayılı kişilerdensin ;)
bana bi mesaj geldi arkadaşlar
DEĞERLİ MÜŞTERİMİZ MODEMİNİZİN İNTERNET AYARLARI YAPILMIŞ VE KABLOSUZ GÜVENLİK ŞİFRENİZ MODEMİNİZİN ALT KISMINDA YER ALMAKTADIR
Yav ben şimdi modemi boşuna mı resetledim.Boşuna mı portları sildim yaw :( :(
Doğru olan kelime YALNIZ 'dır"Yanlış" ve "Yalnız" diye yazılır. Yanlış kelimesinin kökü yanıl-'dır. Yalnızın ise yalındır. Yanılmak ve yalın(tek) kelimesinden gelir :)YANLIŞ 'ın yazışılışı böyledir..
YALNIŞ hatalı bir yazımdır.. Bazı insanlar Yanlış ile Yalnız'ı karıştırıyor onun için YANLIŞ kelimesinin yazılışını da yazdım buraya :)
Hoşgeldin aramıza :)
Yaw dün dedim yaTeşekkür ederim. Sizde benim için çok değerlisiniz.. Bu forumdaki bütün arkadaşlarım benim için çok değerli.. :)
Ben her haftasonu markete gidiyom saat 10-11 arası ama bu gün biraz geç kalmışım die aceleyle apar topar çıktım yoksa sen benim gözümde bu forumdaki sayılı kişilerdensin ;)
Bazılarının avatarı turuncu oluyi o neden oluyi biliyonmu son_gokuKırmızı çerçeve : Üye çevrimdışı demek.
yeşil açık,kırmızı kapalı,turuncu ney ?üyenin adı ayrı
Yeşil çerçeve : Üye çevrim içi demek.
Turuncu çerçeve : Üye, profil seçeneklerinden "Kimse çevrim içi durumumu görmesin" diye ayarlarsa, avatarın etrafındaki çerçeve turuncu görünür..
S.a gençlik ne örüyonuz bakem