Bir sonraki aboneliğinizi Turksattan alın. Ucuz ve süratli. :)...Biz çok memnuuz Edirnede.....
Güle Güle CHIP
- 1
- 2
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,310 mesaj
Recep Bey; benden yaklaşık 60 km uzaktaymışınız Vaayy şimdi sırf merakımdan gitcem Facebook'a üye olcam
Hadiyin varmısın Miting Düzenlemeye ? Ülkede yas İlan edelim, Chip Online Anasayfasında intro olarak acıklama ve yas tutalım, Grup Kurulmuş birde fanclup kuralım, Bir tane kaset yapalım ünlü olsun cıksın bu kadarıyla ? Valla bunuda gördüm ya başka birşey demiyorum =)
OP Yıllanmış Üye
2,310 mesaj
Burak yawww... hiç yakışmadı sana.Ben zaten kızdım Facebook grubunada ses etmiyom =)Eğer grubu kapatma fonksiyonu varsa kapatın lütfen!
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,281 mesaj
bende katılıcaktım ya gruba :D
Yıllanmış Üye
5,768 mesaj
Ben katıldım bile gruba :D :P
enes39Burak yawww... hiç yakışmadı sana.Ben zaten kızdım Facebook grubunada ses etmiyom =)Eğer grubu kapatma fonksiyonu varsa kapatın lütfen!Dünyada o kadar şeyler oluyor o kadar sorun var o kadar kriz var o kadar Yardıma ihtiyaç insanlar var O Kadarki israil insan katliamı yapıyor birazda benim bunlara tepkim var %100 sana degilSon Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 04 Ocak 2009 14:50
OP Yıllanmış Üye
2,310 mesaj
byburak2008Dünyada o kadar şeyler oluyor o kadar sorun var o kadar kriz var o kadar Yardıma ihtiyaç insanlar var O Kadarki israil insan katliamı yapıyor birazda benim bunlara tepkim var %100 sanaDünyada bir çok sorun var sadece bunlarla sorunlu değil.Ama biz hep kötüleri görüp iyilere hiç bakmazsak bu Dünya'da yaşamanın anlamı kalmaz ki Burak...
enes39Dünyada bir çok sorun var sadece bunlarla sorunlu değil.Ama biz hep kötüleri görüp iyilere hiç bakmazsak bu Dünya'da yaşamanın anlamı kalmaz ki Burak...Güzel söz :D Bu Konun birimize iyi yada kötü yararı oldumu peki ? Yaşamamız yada ölmemize bi etkisi oldumu ?
OP Yıllanmış Üye
2,310 mesaj
byburak2008Güzel söz :D Bu Konun birimize iyi yada kötü yararı oldumu peki ? Yaşamamız yada ölmemize bi etkisi oldumu ?Burak, konunun başındada dedim gereksiz demeyin diye.Bu başlığı CHIP'e giremiyecem sandım diye açtım yani öldü demeyin filan filan anladın mı?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
913 mesaj
arkadaşım benimde biti yo ama tekrar imzalicam bu arada chip bağımlılık yapan bişi bağımlılık yapan ama zararı olmayan
enes39Burak, konunun başındada dedim gereksiz demeyin diye.Bu başlığı CHIP'e giremiyecem sandım diye açtım yani öldü demeyin filan filan anladın mı?Neden giremicegin icin adayamı gidiyorsun, Ormandamı yaşayacaksınki giremiceksin sanki real hayatda dünyanın bir ucunda oldugundan internet giremiceksin O yüzden fazla uzatmayalım
- 1
- 2