Yarın 2 yıllık TTNet Adsl sözleşmem bitiyor.Güle Güle İnternet,güle güle CHIP.Burada çok şey öğrendim,bildiklerimi anlatabildiğim kadar paylaşmaya çalıştım ama ayrılık zamanı geldi.
Güle güle!
(Boşa yer kaplıyosun demeyin öldü demesinler diye açtım)
Yarın 2 yıllık TTNet Adsl sözleşmem bitiyor.Güle Güle İnternet,güle güle CHIP.Burada çok şey öğrendim,bildiklerimi anlatabildiğim kadar paylaşmaya çalıştım ama ayrılık zamanı geldi.
Güle güle!
(Boşa yer kaplıyosun demeyin öldü demesinler diye açtım)
Selçuk İslamoğluBahse var mısınız en geç bir ay içinde geri dönecek?Bencede zor bırakırım diye düşünüyorum Selçuk abi..Bide sorum olcak merak ettim.Sözleşme dolduğunda otomatik kesiliyomu yoksa sen kapatana kadar açık mı duruyor?Hiç araştırmadımda.Enes'çiğim, internet öyle sigara gibi bir şey değildir, bırakamazsın...
Son Düzenleme: Hiper£l£v£nKids ~ 03 Ocak 2009 18:35
evet selçuk bey haklı yakında biri yada başka bi firmadan yine abone olursun
ahmet79evet selçuk bey haklı yakında biri yada başka bi firmadan yine abone olursunBiri düşünüyorum aslında yazı karamsar oldu biraz ama :D
Gelirsen geeri 2 gün sonra :D
Bir yere gidemezsin Enes.Kolay mı öyle hemen Chip' den ayrılmak.Yarın gene buradasın.:))
enes39Biri düşünüyorum aslında yazı karamsar oldu biraz ama :Dnereye yaa,git yenile şunu.Yok öyle.
viking20nereye yaa,git yenile şunu.Yok öyle.aynen
Evet evet dönersin. Bu arada ne sözleşmesi olduğunu bilmiyorum ama klasik sözleşmelerdense(TTnet'in herkese imzalattığı) internetin kapanmaz.
en fazla 1 ay KENDİ internetım yoktu ama cevreden faydalanıyordum ınternetın yoksa merak etme etrafdakıler sagolsun....:))
bencede geri donecek....renkdaşım nereyee yaaauuvv
Mutlu son (:.Az önce TTNet'i aradım ben isteyene kadar kapanmazmış.
_Neo_Enes için Facebook'a grup açarım Enes39'u yeniden Chip'te görmek isteyenler diyeHadi canım (:
bu sana son ihtarım;)
CHIP'den ayrılmak o kadar kolay mı yaww gördün mü bak mutlu sonla bitti işte
chipten ayrılamazsın :D
ayrıca ttneti bırak, biri ye geç. aynı altyapı fln.. salla, sen yine de geç :D:D
Enes39'u yeniden Chip'te görmek isteyenler
facebook gruplara ;Enes39'u yeniden Chip'te görmek isteyenler
grubuna katıla bilirler
(grup gercekten kurulmuştur)
[eylence amaçlıdır]
waybeEnes39'u yeniden Chip'te görmek isteyenlerCiddi misin?Facebook'a güven miyom o son haberlerden sonra üye olmadım.Foto çeksene
facebook gruplara ;Enes39'u yeniden Chip'te görmek isteyenlergrubuna katıla bilirler
(grup gercekten kurulmuştur)
[eylence amaçlıdır]
e2008Anlamadım?Tekrar üye olacaksın...
ben ekleyemedim arkadaş eklemiş düzeltiyim
waybe adamın facebookta grubu kurulmus....