Morgue'ye attım bu mesajı:
Fıkra muhabbetinde yediremediği laflar üzerine futbol muhabbeti açabilcek kadar ucuzsun..
Cevap veremezsin zaten.. Cevap verebilcek ''IQ''ya sahip olsan burda gelip mal mal futbol muhabbeti yapmazsın..
Senin rüyanda görmediğin araştırmaları yapıyorum.. Göremiceğinde paraları kazanıyorum.. Çocukmuyum..? Gülüp geçiyorum.. Gerçeği bilen biliyor..
------------
Çocuksun...Kaç yaşındasın insan ayrımı yapma unutma sende bir zaman ilköğretim öğrencisiydin...O Zaman IQ'n yetmiyor muydu futbola???Yaş alakası yapma ben doğuştan GS'liyim diyebiliyorsan futbol'un her yaş insan için olduğnu bilirdin
-----
Konu açık olsaydı bu mesajı oraya yazcaktım çok merak ediyorum ne diycen şimdi???????????
Gülme Garantili Karikatürler
- 1
- 2
byburak2008IQ Kelimesini aklında tutamayacak kadarmıki IQ Seviyesi bu MarqueninSaçma soru sormuşsun Burak. Öyle olmasa bu kadar sık kullanır mı
OOOOMMMMEEEERRRRSaçma soru sormuşsun Burak. Öyle olmasa bu kadar sık kullanır mıNe yapsak bilmiyorumki IQ Seviyesi bu kadar düşükse Bari IQ Kelimesini yazsın bir tarafına yada tarafa Unutmasın ne diyim. Ama bunu yapıcak kadar IQ Varmı onu bilemem. Görünen köy klavuz istemez Ama
MorgueGülen güler gülemeyen gülemez o benim derdim değil.. Birisi espiri yapınca herkez gülcek diye bi kaide nasıl yoksa o konudada yoktu.. O Herkezin kendi problemi..Arkadaşlar adminden fln. rica etsek Marquenin ismin altına "IQ Cok düşük" diyemi yazdırsak ricamı etsek :( Baksanıza bu mesajında Slm verenmi oldu yazanmı oldu
Ve A.s.. Adam olandan selamı esirgemeyiz..Kusura bakmayın Arkadaşlar IQ Seviyem düşük
Edit: neden sildin marque cok gülüyorduk olmadı..
Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 27 Ekim 2008 18:49
MorgueGülen güler gülemeyen gülemez o benim derdim değil.. Birisi espiri yapınca herkez gülcek diye bi kaide nasıl yoksa o konudada yoktu.. O Herkezin kendi problemi..Senin gülmeni beklemiyoruz zaten. Espiriye espiri anlayışı olanlar güler.
Ve A.s.. Adam olandan selamı esirgemeyiz..İlkokul hocamın dediği gibi ;
"Espiriyi akıllı olan yapar ve espiriye akıllı olanlar güler"
Bir IQ lafı kullandım.. Anlamanı bilmeyenler peşinde koştu.. (: Anlayan varmı..? Nihaha.. (:
Enes'le özel mesajla anlaştık.. Kişisel sorunu olan cevap atsın..
Enese teşekkür ediyorum ayrıca..
byburak2008Arkadaşlar adminden fln. rica etsek Marquenin ismin altına "IQ Cok düşük" diyemi yazdırsak ricamı etsek :( Baksanıza bu mesajında Slm verenmi oldu yazanmı olduHepsini tek bir mesajda yazmak için sildim tekrar yazıyorum.. alıntıya istediğini ekleyebilirsin fazladan demin yaptığın gibi.. Kendimi basit numalarla mutlu etme çabam yok..
Edit: neden sildin marque cok gülüyorduk olmadı..
OOOOMMMMEEEERRRRSenin gülmeni beklemiyoruz zaten. Espiriye espiri anlayışı olanlar güler.yazık demek istediğimi dahi anlıyamammıssın.. Dünyada bir espiri var herkez gülüyor diye bir laf yoktur.. Sana bi espiri çok güzel gelir kahkalarla gülersin başkasına çok kötü gelir veyahut tam tersi.. yok ben hala anlamıyorum diyosan.. hakkımda bi ton şey yazmaya devam edebilirsin..İlkokul hocamın dediği gibi ;
"Espiriyi akıllı olan yapar ve espiriye akıllı olanlar güler"
Son Düzenleme: Morgue ~ 27 Ekim 2008 18:53
MorgueBir IQ lafı kullandım.. Anlamanı bilmeyenler peşinde koştu.. (: Anlayan varmı..? Nihaha.. (:Enes Zaten ayrı birşey anlamış degilim Amacı ne ... Neyse Kac kere verdi pardon kac para verdi Anlaşmanız icin ?Enes'le özel mesajla anlaştık.. Kişisel sorunu olan cevap atsın..
MorgueBir IQ lafı kullandım.. Anlamanı bilmeyenler peşinde koştu.. (: Anlayan varmı..? Nihaha.. (:Anlamını senin bilmediğine eminimEnes'le özel mesajla anlaştık.. Kişisel sorunu olan cevap atsın..
byburak2008Enes Zaten ayrı birşey anlamış degilim Amacı ne ... Neyse Kac kere verdi pardon kac para verdi Anlaşmanız icin ?(: şakacı insan modeli..OOOOMMMMEEEERRRRAnlamını senin bilmediğine eminimBiraz kendi özgün lafların olsun.. Ben bişi söyleyip tam tersini kendi neman için kullanma.. basit yöntemler bunlar..
Devam edin.. Adam akıllı bişiler yazdığınızda cevaplarım..
""""yazık demek istediğimi dahi anlıyamammıssın.. Dünyada bir espiri var herkez gülüyor diye bir laf yoktur.. Sana bi espiri çok güzel gelir kahkalarla gülersin başkasına çok kötü gelir veyahut tam tersi.. yok ben hala anlamıyorum diyosan.. hakkımda bi ton şey yazmaya devam edebilirsin..""""
Güzel bir espiri yapılmış ve gülmeyen varsa espiriyi anlamamış demektir
Yada diğer şık
MorgueBiraz kendi özgün lafların olsun.. Ben bişi söyleyip tam tersini kendi neman için kullanma.. basit yöntemler bunlar.Örneğin ;What is your name ?
My name is Omer.Senin adın ne ?
Benim adım Ömer.Görüldüğü gibi cevapların soruyla ilgisi var. Soruyla başlıyor sadece "ne" yerine cevap geldi.
Bu sadece benzetme. ANLAYASIN DİYE...
Anlamanı bilmeyenler peşinde koştu
Anlamını senin bilmediğine eminim
Reborn91Serkan Altuniğne ve Erdil Yaşaroğlu süper ötesi...sana katılıyorum
onlineTR44444444444444444444444444444444444444zuahahahah
maç bittiiiiii
bumudurrrrr buuuuduuuuuurrrrrr....6s hepten ezikliğini belli etti yaw :D
bu ne ya koptumm
teşekkürler enes
hahaha 2. kopardı beni öldüm gülmekten
Çokk süper karikatür.Bi de Fenerli olan hayatındaki en büyük seçimi yapmıştır.bende fbliyim.Başarılar Fenerbahçe.Ellerine sağlık karikatür süpper.(iki kere yazdım biliyorum)
- 1
- 2