Edit:
Hatamı anladım moderatörler konu açık devam etsin karikatürlere devam edelim
Gülme Garantili Karikatürler
- 1
- 2
superr ötesıı çok komıkk haaha..
valla helal olsun esastan komik...
eskısehır 3 gs 2 valla sevıncden yazmak ıstedım enes kızmaz bılıyorummmm
maç bıttıı...
bravo eskısehır
onlineTReskısehır 3 gs 2 valla sevıncden yazmak ıstedım enes kızmaz bılıyorummmmaaa
maç bıttıı...
bravo eskısehır
olmaz böle şey yapma forumu karalama :D sana kızarmıyım ben fbli
Edit:
Hatamı anladım moderatörler konu açık devam etsin karikatürlere devam edelimSon Düzenleme: Hiper£l£v£nKids ~ 27 Ekim 2008 18:33
4-2222
Edit:
Hatamı anladım moderatörler konu açık devam etsin karikatürlere devam edelim
44444444444444444444444444444444444444
maç bittiiiiii
bumudurrrrr buuuuduuuuuurrrrrr....
Bencede Çok Güzel Bir Karikatürler...
Hepsi dehşet ya yerlere yattım:D
hahaha 2. karikatür kopardı beni
onlineTReskısehır 3 gs 2 valla sevıncden yazmak ıstedım enes kızmaz bılıyorummmmBen Eskişehirliyim ve Eskişehir'de oturuyorum. Şahsen çok sevindim. Eskişehir maç sonrası yerinden oynadı. Neyse konuyu saptırmayalım.. Karikatürler çok güzel devamını beklerim.
maç bıttıı...
bravo eskısehır
onlineTR44444444444444444444444444444444444444arsenal maçını ne çabuk unutun yavrum ezikler unutkan olurmuş kendi araştırmam :D
maç bittiiiiii
bumudurrrrr buuuuduuuuuurrrrrr....
Kardeşim boşver bunları.. Karikatür konusunda bile olayı futbola çekiyolar.. Bırak gereken konuda gereken cevapları aynen vermeye devam ederiz..
MorgueKardeşim boşver bunları.. Karikatür konusunda bile olayı futbola çekiyolar.. Bırak gereken konuda gereken cevapları aynen vermeye devam ederiz..Bunları senmi diyorsun. Eglence bölümüne Spor ile ilgili konu actıgını unutmadık.
Spor temalı değildi dikkat edersen.. Bize artislik yapanlarla dalga geçtik eğlendik..
MorgueSpor temalı değildi dikkat edersen.. Bize artislik yapanlarla dalga geçtik eğlendik..Son maçta bizden ağır bir yenilgi aldınız ama Konu kilitlenmesiydi bu tartışmaların sonu gelcekti ama ...
MorgueSpor temalı değildi dikkat edersen.. Bize artislik yapanlarla dalga geçtik eğlendik..Spor temalı olmasın spor imasi vardı. Güldük gectik eğlendik diyorsun biz gülmeyiz. Bu arada Eskisehirden Youladan sana slmlar var.
OOOOMMMMEEEERRRRSon maçta bizden ağır bir yenilgi aldınız ama Konu kilitlenmesiydi bu tartışmaların sonu gelcekti ama ...Hani sen takım tutmuyordun
10 kez demişimdir her halde. Trabzonspor. Ama o mesajda futbol anlamında kullanmadım. Anlayan anlar ...
Hangi takımı tutmuyordun mu ???
Yanlış yazdın sanırım. Saymakla bitmezde
MorgueSpor temalı değildi dikkat edersen.. Bize artislik yapanlarla dalga geçtik eğlendik..şaka gıbısın hakkaten ya benı her mesajında guldurdugun ıçın tesekkur ederım ..senın kazandıgın paradan banane sordum mu?
herkese IQ muhabbetı yapınca kendı IQ sevıyenı gosterıyorsun
araştırma yapmana sevındım IQ sevınenı yukselt yazık sana
- 1
- 2