Gülmek isteyen buraya :D
Linkteki video görüntülenemiyor arkadaşım.
tmm aga çok az bişi kaldı yuklenıo :D
neresi komik ki bunun.Sen orta okuldayken liseli biri seni tuvaletemi goturdu liseli liseli diyip duruyon.
arkadaslar o çocuk bizim okuldan kadri bak oğlum çok havalanıon döverler seni dedim sınıf dayagına çekmısler :D
arkadaşım hiç komik değil ve yazdıklarının sonuna küfür kısaltması koymazsan iyi olur burası seviyeli bir forum,incisözlük ile karaıştırma..
Ben gülcek bişey görmüyorum yazık günah daha yası kac o cocuğun biyerine bişi olsa ömür boyu tasır farkındamısınız ? işin bide psikolojig yanı var neyse benden ufak tavsiye böle bişey görürsen engel olmaya bak....
Yazık çocuğa yaww. Bunun neresi komik.
eğer ben o çocuk olsaydım şimdi hepiniz yoğun bakımdaydınız bulmuşunuz güçsüzü
anlıyorum gayet yanlız kim yoğun bakımda olurdu bilemembenim burda bi arkadasımın sözü vardır "sanalda bu lafları söyleyen realde bu lafları annesine anca söyler"
Son Düzenleme: Street Fighter The évil ~ 10 Mart 2012 17:32
Ben gülcek bişey görmüyorum yazık günah daha yası kac o cocuğun biyerine bişi olsa ömür boyu tasır farkındamısınız ? işin bide psikolojig yanı var neyse benden ufak tavsiye böle bişey görürsen engel olmaya bak....okinkurt panpamız seni severim nolursun yorumlarımı okuda öyle yaz çocuk önüne gelene küfr ediyor nabalım kaçıncıya uyarmamız
ayrıca orda simittttttttttttttttttttttttttt meselesi var :D
facemanın yorumunda güldüm gerisi boş fasa fiso :) izleken gülmedim bastım küfürü :)
COCUK ÜYE OLUP BURAYI BASARSA AKŞAM YEMEĞİNDE KÜFÜR YERSİN
şu kelimeleri kullanma lütfen
mk,amk,bunlar gibi kelimeleri kullanma rica yakışmıyor ağzına ve sana...
Bu kelimeler ağız alışkanlığı yapar 100 yaşınada gitsen ağzından düşmez..
Street Fighter Thetmm aga söz kullanmıcam en azından sebebsiz yereşu kelimeleri kullanma lütfen
mk,amk,bunlar gibi kelimeleri kullanma rica yakışmıyor ağzına ve sana...
Bu kelimeler ağız alışkanlığı yapar 100 yaşınada gitsen ağzından düşmez..
Okudum dostum.. Neyse genclik kavga etmeden dövüşün dostum küfür ederse etsinde bütün sınıf halinde hücum etmişiniz hasatı cıkmıs cok ileri gittiyse patlatırsın bitanede böle iyi ölmemis yani aşırıya kacmışınız gardaş sakatlanır felan basın belaya girer nese artık olmus bi kere yapcek bişey yok küfür etmez bi daha :D iyi aksamlar arkadaslar...