Ses kartınız nedir? Onu da güncelleyelim.
GÜNCELLEME
- 1
- 2
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,036 mesaj
Everest programıyla anakartının marka modeline bak öyle buluruz ses kartı sürücülerini...
OP Yıllanmış Üye
267 mesaj
tamam indireyim şu everesti bakalım. teşekkür
Yıllanmış Üye
1,115 mesaj
vista kullanıyosan güncelleştirmeleri indirmemek için(daha doğrusu windows cdsine koyuyon güncelleştirmeleri)vLite,xp için nLite kullan.
(seyithan22 flood yapıp durmuş ama repleri kapmış asıl cevap verenede rep verin biraz flood yapana değil!
OP Yıllanmış Üye
267 mesaj
vlite programını kullandım öyle format atıyorum zaten. sende flood yap sende kap :) arkadaşım biz hak edene veririz isteyene değil... seyithan22 arkadaşımız yardımcı oldu sağolsun hakedene hakkını vereceksin.
saygılar.
Yıllanmış Üye
1,115 mesaj
Driverlerini İSO halinde yaz.
Yıllanmış Üye
1,115 mesaj
Bilgisayarına tak ve kur.
oldumu verriyonmu REPimi kardeşim adamın 65 repi var gözü doysun biz daha 10 rep bile yapamadık..
Yıllanmış Üye
1,699 mesaj
minnoş_97Bilgisayarına tak ve kur.rep in hiç mi hiç değeri yoktur arkadaşım
oldumu verriyonmu REPimi kardeşim adamın 65 repi var gözü doysun biz daha 10 rep bile yapamadık..
sadece göstermelik birşey düşüncemiz bu olmasın.
minnoş_97vista kullanıyosan güncelleştirmeleri indirmemek için(daha doğrusu windows cdsine koyuyon güncelleştirmeleri)vLite,xp için nLite kullan.Bana vLite ve nLite ile nasıl Driver indirlir bir açıklar mısınız?
(seyithan22 flood yapıp durmuş ama repleri kapmış asıl cevap verenede rep verin biraz flood yapana değil!
- 1
- 2