iyi günler arkadaşlar. ben öncelikle format attıktan sonra en son güncellemeleri nasıl yapabilirim(ana kart ekran kartı vs.).bilgisayar konusun pek fazla bir bilgim olmadığından zorlanıyorum. yardımlarınız için sağolun.
GÜNCELLEME
- 1
- 2
ekran kartım ati radeon x1550 512 mg (paylaşımsız)
ana kartı tam olarak bilmiyorum markası gigabayte olması lazım. intel core dual cpu 1,60 işlemci var
Güncel ekran kartı driveri için bu siteyi kullanın. http://ati.amd.com/support/driver.html Ben tam olarak linki verirdim ama hangi işletim sistemini kullandığınızı yazmamışsınız.
otomatik güncellemeye bırak o halleder..
yada xp kurarken güncel yüklü bileşenleri seçeneğini seçeresende iyi olur
yardımcı olabildiysem sevinirim arkadaşım
bu sefer format attığımda denerim senin dediğini.teşekkürler
atarken cd den başlatma pc açıkken at..
ben hep cd den atıyorum bu şekilde bilgisayarda sorun çıkmazmı acaba_?
seyithan22atarken cd den başlatma pc açıkken at..Neyi formatı mı???
hayır kesinlikle hem formatın hiç bir zararı yoktur aksine çok faydalıdır sistem rahatlar.
seyithan22evet formatı.Ama o şekilde atması sence sakıncalı değil mi? Sonuçta işletim sistemi üzerinden işletim sistemi kuracak. Eski işletim sistemi aynen durup üstüne resmen yama çekecek. Sence bu durum pc yi daha da yavaşlatmaz mı?Bence yavaşlatır... Cd den başlatıp atmak daha iyidir. Saygılar...
ben format attıktan sonra otomatik güncellemeleri kapatıyorum bunda ne gibi bir sorun olur veya olabilir?başka yorumu olan arkadaşlar yokmu?
benim demek istediğim pc açıkken formatı atmak üstüne bir yama çekmek değil yeni bir işletim sistemi kurmak.
format attıktan sonra otomatik güncellemeleri kapatman gerekmez faydası şudur pc daha güncel olacağından verimliliği artar en son güncellemelerle performansı artar.
saygılar...
eğer yardımcı olabildiysem sevinrim arkadaşım...
bu arada arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin amacım doğru bilgi vermek yanlışa yöneltmek değil...
Arkadaşlar böyle ilgi çekmek içinmiş gibi alt alta mesaj atmak yasaktır.Forum kurallarını okuyup ve derli toplu mesajlar atalım lütfen!!!
benim amacım sadece konuyla ilgili yardımcı olmaya çalışmak,ilgi çekmek değil.konuyu daha anlaşılması için yazdım sonradan ekleyemedim ondan alt alta oldu kusura bakmayın...
saygılar.
teşekkürler arkadaşım ilgilendiğin için.
seyithan22benim amacım sadece konuyla ilgili yardımcı olmaya çalışmak,ilgi çekmek değil.konuyu daha anlaşılması için yazdım sonradan ekleyemedim ondan alt alta oldu kusura bakmayın...Verdiğin cevapların sağ üst köşesinde sil düzenle seçenekleri vardır gerekli düzenleme/eklemeyi oradan yapabilirsin.
saygılar.
rica ederim ben burdayım yardımcı olabildiysem ne mutlu.
- 1
- 2