merhaba dün sistemimi formatladım ve üzerine sp3 kurdum bugün sistemimi açtım ve sistemin güncelleme indirmiş olduğunu gördüm güncellemeleri kur dedim ama hata veriyor bilgisayarı kapatırkende sistem güncellemeleri kurmaya çalışıyor ama kuramıyor bu sorunu nasıl çözebilirim
Güncellemeler yüklenmiyor
windows orjinal değilse yüklenmemesi normal.ya orjinalini satın alıcaksın yada (öhö öhö)sistemi ilaçlıycaksın.anladın sen onu...
ha birde sp 3ü hemen kurmasan daha iyi.güncellemeleri açık tutarsan windows er-geç sp 3 ü kendisi gönderiyor zaten.bu şekilde yüklendiğinde daha sağlıklı oluyor.
Eğer güncelleme yapılmış ise bazı güncelleme dosyalarını diskin belirli bölgelerine atabilir onları tekrar yüklemeye çalışıyorsan hata alman normal.Normal olarak güncelleme yapılmış durumda ama diskin D bölümüne veya C bölümünde bir yerlere bazı güncelleme dosyaları atılabilir onları dikkate alma yapabilirsen onları gizlemeye çalış
XP orjinal olsada böyle bir sorun olabiliyor. Bunu İNDİR ve çalıştır. ardından güncellemelerini tekrar yüklemeyi dene. sorunun çözülecektir.
Not:ben yukarıdaki mesajı foruma giriş yapmadan yazmıştım. ama benim nick ile mesajı yazmış.