arkadaşlar,format atınca inen güncellemeleri kyıt eden (vista ya uygun olan) bi program varmı?xp ye uygun olanını buldum da vista için olanını bulamadım
güncellemeler
olsa güzel olurdu adsl kotalı olanlar yapması lazım bence
bak o güncellemeler indikten sonra bilgisayar onları yüklemeye başlıyor. xp de öyleydi yanlış hatırlamıyorsam önce setup dosyası şeklinde bi klasöre iniyorlar hemen sonra xp onları kendi yüklemeye başlıyor vistada öyle fark ettiysen güncelleştirme dosyaları önce iniyor sonra kuruluyor kurulduktan sonra siliniyorlarmı bilmiyorum. ama eğer indikten sonra elektrikler gitti farzet kurulmaya başlamadan veya yarım kaldı windows indirdiği için onları kendi anlıyor ve sadece yükleme işini yapıp olayı bitiriyordu bu günceleştirme dosyaları işte kurulmadan önce bir klasöre geliyor o klasörü bulmak lazım sonra içinden alıp bir yere kopyalamak lazım anladınmı farzet buldun o klasörü ve silinmediyse işin kolay al bi yere kopyala vistayı kurduğunda güncelleştirme yapmadan önce gerisin geriye koy o dosyaları vistada bunlar var deyip hemen indirmeden kurmaya başlasın bende bunu tesadüf o arada elektrikler gitmişti öyle fark ettim xp de duruyodu ayrıca o güncelleme dosyaları indiği yerde alıp kopyalıyodun ama şimdi nasıl bilmiyorum.
microsofttan manuel tek tek indirebilirsin toplam 85 mb hepsinin toplamı indirip yamalar entegre ettim ama deneme şansım olmadı packerdbell laptopta denedim ondada adamlar dolandırıcı sitesinde ve orjinal verdikleri sürücü cdsindeki sürücüleri uyumsuz.sürücünün versiyonu yüzünden bir dvd vermişler oda çorba 98 kuruyor ghost atıyor xp kuruyor üstüne yamaları atıyor media center yükleniyor dil paketi atıyor sonra yarı tr yarı ingilizce yar başka bilmediğim bir dilin karışımı ile çalışıyor adamların yaptığı işte meymenet yok.bu yüzden 3gün uğraştım sonuç tamamen hüsran oem sattığım vista kullanılamıyor sebep üreticinin doğru sürücüyü vermeyip uyduruk sürücüleri yollaması.vistanın kendide otamatik buluyor ama çalışmıyor sürüm 5.5.0.0.50 diye bir sürücü versiyonu bulamadım nettede sitesindede bison webcam için.