arkadaşlar güncelleştirmeler yüklenmiyor sadece manuel olarak yükleyebiliyorum sebebini bilen varsa lütfen söylesin
[*<]
güncelleştimeler
otomatik güncellemer açık mı ?
olmuyor denedim yine yüklenmiyor
hancer72olmuyor denedim yine yüvediğim işlemi tekarar tekra uyğulayın mutlaka olacaktır. İşletim sisteminiz vista ise dosyayı sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.
Microsoftun bu hata kodu ile yaptığı acıklama su sekilde.
1)Baslat>calıstır>services.msc yaz.Karısına cıkan pencerede otomatik güncellestirmeyi bul ve kapat.
2)Baslat>calıstır>cmd yaz.Karsına gelen komut penceresine sunu yaz. cd %windir% ve enterla.
3)Sonrada sunu yaz. ren SoftwareDistribution SDTemp enterla.
4)En sonundada exit yazıp cık.
5)Bütün bunları yaptıktan sonra otomatik update uygulamasını devreye sok(baslat).
Kolay gelsin.. umarım isine yarar.
------
Aynı hatayı alan olursa yeni bir metin belgesi açın,
@echo on
net stop wuauserv /Y
net stop bits /Y
CD /D %SystemRoot%\System32
Rename Msxml3.dll Msxml3.old
Rename Wuaueng.dll Wuaueng.old
Rename Wuapi.dll Wuapi.old
Rename Atl.dll Atl.old
Rename Wucltui.dll Wucltui.old
Rename Wups.dll Wups.old
::The above files should be automatically replaced from %SystemRoot%\System32\DLLCache
@ping -n 11 127.0.0.1>nul
regsvr32 /S Msxml3.dll
regsvr32 /S Wuaueng.dll
regsvr32 /S Wuapi.dll
regsvr32 /S Atl.dll
regsvr32 /S Wucltui.dll
regsvr32 /S Wups.dll
rd /s /Q %SystemRoot%\SoftwareDistribution
net start bits
@ping -n 7 127.0.0.1>nul
net start wuauserv
Üstte yazanları kopyalayın ve Dosya > Farklı Kaydet dosya ismi olarak update.bat yazın ve kaydetin daha sonra bu bat dosyasına çift tıklayıp çalıştırın işlemlerin bitmesini bekleyin.
-----
xp cd'sine entegre ise nlite ile yapabilirsin ancak yok hayır entegre değil updateleri ayrı bir cd ile kurulum bittikten sonra manuel olarak yapıcam diyorsan: not defterini açar dosyanın adı /Q koyarsın alt alta daha sonra update.bat diye kaydedip cde çekersin update.bat dosyasını çalıştırdığında hepsi sırayla yüklenmeye başlar.
khramn arkadaşımızın sunduğu çözüm işe yaradı, kendisine sonsuz şükranlarımı yokluyorum. saygılar.
Bununla bağlantılı mıdır bilmiyorum. Bu güncelleme sorunu ile koşut olarak bir başka sorun daha yaşıyorum. O da MSN Explorer ile ilgili. İnternet tarayıcısı, müzik dinleme, film izleme olarak bu programı kullanıyordum uzun süredir. Ancak bir süredir çalışmıyor. Bağlanmaya kalktığımda
"MSN Messgenger Service bu makinede yüklü değil. Bu MSN Explorer'ın önemli
bir parçası ve MSN Explorer'ı yeniden kullanmaya başlayabilmeniz için
onarılması gerekir. Messenger Service'ı sizin için onarabiliriz."
yazan bir pencere çıkıyor. Bu pencerede iki düğme var. Birinde MSN'yi Şimdi Onar,
diğerinde İptal yazıyor. Onar düğmesine basınca da, o pencere kapanıp yeni bir pencere açılıyor ve bu pencerenin başında "MSN Explorer Hata Raporlaması" yazıyor. İçinde de "MSN Explorer'da bir iç hata oluştu ve yeniden başlatılacak" yazıyor. Pencerenin altındaki 2 ayrı düğmeden birinde "Bu konuyu MSN'ye bildirin", diğerinde "Bildirme" yazıyor. Bildir düğmesine basıp rapor gönderdim defalarca ama henüz bir yanıt alamadım.
Sonuç olarak MSN Explorer'ı nasıl tekrar kullanılır hale getirebileceğim hakkında yardımcı olacak var ise çok sevinirim. Saygılarımla.
(Umarım konuyu buraya yazdığım için kötü bir şey yapmamışımdır.)
Epey zaman geçmesine karşın bir çözüm sunan olmadı. Ya yazdığım okunmadı, ya da bir bilen yok sanırım...
Saygılar...
arkadaşım windows update de bu sorunlar oluyor ucuz atlatmışsın mesala güncellerken net koparsa yada elektrikler kesilirse bida pc açılmaz önerim en güncel sp yi netten yükle.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim sorunu vista basic yükleyerek kökten çözüm oldu saygılar hepinize
Arkadaslar tmm sorunları cozmek ıcı ugrasıyorsunuz anlıyorumda bı cvp gelmeyınce neden cvp gelmedı dıyede sıtem edılıyor bunu anlamıyorum bu 1.
2. olarak ıse msn explorer acılmıyor demekkı bır hatası var bunu dusunerek bıraz cozmeye calısalım arastıralım herseyı bırı onumuze koyacak dıye beklemeyelım.
yapman gereken kusadası google buda fark etmez bır arama motorundan msn explorer yazıp setup dosyasını bulup tekrar yukleme yapmandı.
hata raporu gonderdıgınde hıc bır zaman hata sundan dolayı kaynaklanıyor sunu yapmanız gereklı dıye microsofttan cvp gelmez bunuda beklemeyın.
sıstemınızdekı msn explorer'i kaldırın yerıne su ındırecegınızı yukleyın.
tesekkur ederım