Güncelleştirme Yapılamıyor

HPQ-User
02-03-2010, 07:47   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

istemlofis sormuş:
Yine dergimizin verdiği " Microsoft Security Essentials" anti virüs programını yüklüyorum...Ancak güncelleştirme yapmanız gerekir diyor ama yarıda kesiliyor ve " İnternet bağlantınızı denetleyin" diyor..Oysa, bağlıyım...Hata kodu olarak da : 0x80072efd  yazıyor...

Tam bunu sizlere soracaktım ki, Windows Defender sayfa açtı ve güncellememi istedi...Güncellerken " Güncelleme başarılamadı" yazısı çıktı ve Hata kodu olarak yine aynı numarayı yazdı...

İlginize teşekkür ederim...

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Dergimizin verdiği bir programı yüklemiş ve bilgisayarımın içinde ki tüm parçaları görmem sağlanmıştı ama şimdi o program hangisiydi ve hangi parçalar hakkında detaylı bilgiler istendiğini bilemediğimden bu bölümü geçmek zorundayım..

Ayrıca anlamadığım o programı da niye yüklediğimi bilmiyorum..Bilgisayarımla ilgili tüm bilgileri görebilmiştim ama bunların benim gibi amatör bile olamayan bir ihtiyara ne yarar sağlayacağını anlıyamamıştım...

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; GTB6.4; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; msn OptimizedIE8;TRTR)

ErKaN-23
02-03-2010, 08:51   |  #2  
ErKaN-23 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
931 mesaj

sistem saatini ve tarihini kontroll et doğrumu