Güney Köprüsü Arızası

taco27
06-07-2010, 16:16   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
37 mesaj

Merhaba arkadaşlar.

Acer marka laptopum geçen günlerde açılmamaya başladı.uzun uğraşlar sonucu açabiliyordum.Dünde komple kapandı açılmıyor artık. Laptop tamircisine götürdüm güney köprüsünün akım kaçırdığını söyledi.Ne yapmam lazım? Parça değişimi yapılmadan tamir edilebilirmi? Akım kaçırdığını söylüyor lehim gibi bişeymi yapılmalı?Yada o  kadar uzmanlık gerektiren tamiri kime yaptırabilirim?

Saygılarımla...

Son Düzenleme: taco27 ~ 06 Temmuz 2010 16:17
mcafee23 ayrılmıştır
06-07-2010, 16:25   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

anakart distiribitörüne ulaşın.Anakart'ı test etsinler.Eğer doğruysa sadece onların yapabileceği birşeydir zaten.
Güney köprüsüne lehim olmaz
Her bilgisayarcının söylediğine inanmayın.Bu konular herkesin anlayabileceği konular değildir.
Anakart satmak için söylenmiş bir tuzak da olabilir

taco27
06-07-2010, 16:35   |  #3  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
37 mesaj

Tamirci güvenilir ama yanlış teşhis etmişse bilemem uzun süredir usblerden sorun yaşıyordum zaten bana mantıklı geldi.

Yinede başka bir yere götüreceğim  pek sanmıyorum ama umarım basit bir yolla halledilir

Ayrıca Acer servislerine daha önce defalarca Power Board parçası için irtibata geçmeye çalışmıştım boşa çıktı hepsi.Buarada onuda belirteyim power girişi 3 kere tamir edildi sorunsuz çalışıyordu ama pek güvenilir değildi oradaki sorunda arızayı tetiklemiş olabilir

Son Düzenleme: taco27 ~ 06 Temmuz 2010 16:36