Doğru söylüyorsun Borga biraz fazla fazla çoştuk galiba :D Birazda slow takılalım.
Günün şarkısı...
Yakışır Overdose gidelim keyfimiz yernie gelsin...
Cradle Of filth - Enslave
Bu sefer five Finger Death Punch - The Bleeding
Judas Priest - Living Bad Dreams
XxXDaRKoXxXBundan yabancı dinleme demiyorum tabii ama sonuçta TÜRK üz ve Türkçe kullanıyoruz türkçe'miz bozuluyor!
"Mortgage" kelimesi ingilizce böyle yazılıyor biz "Morgıç" diye okuyoruz peki Türkçe'de herşey yazıldığı gibi okunmuyor muydu?
(Bir kaç istisna dışında)
Bununla ilgili bir çok örnek var.
Her neyse kou dağılması
XxXDaRKoXxXRomantizma - Sagopa Kajmer
Söz Verdim -CU_GS7Hmm ayrıca Darko'ya lafım şu ki "Türkçe müzik dinlememek ile dilin yok olmasına katkı yapmak" gibi bir ilişki söz konusu olamaz.. Türkler, Türkçe müzik dinlemeli diye bir genelleme de olamaz.. Türklerden de çıksın bu kadar başarılı sanatçılar, sağlam parçalar elbette dinlenir..
Sonuçta müzik evrenseldir..
Hmm madem öyle Darko, senin bu dinlediğin Türkçe müzik yapan rapçiler; çok mu düzgün kullanıyorlar Türkçe'mizi?? Eğer Türkçe'mizin devamı onların kullanımına kaldıysa yandık!!Nitekim en beğendiğim belki de tek Türk grup DUMAN..
Çilekeş, Dorian falan da dinledim ama bu Nu Metal bozuntuları, dinlenecek diğer daha sağlam parçalar varken sıkıyor..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 12 Ocak 2008 20:46
Pinahani - Ben nasıl büyük adam olucam?
Accept - Losing More Than You Ever Had
Kefeni Yırttım - Giyotin
Lanet ettim - Giyotim ft. Sansar
AKşam efkarı ....
The Spirit Of Radio - Rush
Biraz da Techno :D Resonant Evil- troubleshoot
Nasıl ya...
Şebnem Ferah - 1o Mart konseri (Mayın tarlası)
Fear Factory - Transgression
Manowar - Kings Of Metal
Other Bands Play, Manowar Kills!!
Avril Lavigne Hot
Korn Blind
Korn- Did my time
Children Of Bodom- Downfall
Six Guns Loaded - Steel Dragon :)
Blood Pollution - Steel Dragon
Long Live Rock And Roll - Steel Dragon
Emre Aydın - Hareket vakti