Cem coştun bakıyorum Judas Priest'tan takılıyon. Konser öncesi provamı?
Günün şarkısı...
Borga-xCem coştun bakıyorum Judas Priest'tan takılıyon. Konser öncesi provamı?Provaya gerek yok.. Nasılsa tüm albümlerini sürekli dinliyorum..
Biletim de hazır, dün bastırdım, aldım.. Artık fiyat değişti mi, bilet kaldı mı gibi dertlerim yok..
Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 26 Şubat 2008 14:20
arif susam-durdur bu nikahı nikah memuru
CU_GS7Ne diyorsun. Süper su bıletın bırebır scan etsene sen bakiyimBorga-xCem coştun bakıyorum Judas Priest'tan takılıyon. Konser öncesi provamı?Provaya gerek yok.. Nasılsa tüm albümlerini sürekli dinliyorum..
Biletim de hazır, dün bastırdım, aldım.. Artık fiyat değişti mi, bilet kaldı mı gibi dertlerim yok..
Umbrella - Vanilla Sky
Zetsubou Billy - Maximum the hormone
Leather Rebel - Judas Priest
Guns'n Roses - You Could Be Mine
Sansar ft. Pit10 - Öldür ya da Öl
Darko mp3 arşivinide öğrenmiş olduk
sah1nDarko mp3 arşivinide öğrenmiş oldukHehe Sansar, piton, sagopa bir de ne idüğü belirsiz kore, japon distorşın manyağı Maximum the hormone..
selda bağcan-giresunun içinde, ehuhehhuh
canfer_06selda bağcan-giresunun içinde,OHAA Canfer dedik sağlam müzik dinliyor dedik. Darmadağan ettin beni
Bunun üstüne Kreator - Future Ring daha sonra
Nihat doğan - Kırdın kalbimi (Yuhh yani)Son Düzenleme: Borga-x ~ 27 Şubat 2008 15:12
CU_GS7Ne kadar rapsevsemde metal dinlemeyi seviyorumsah1nDarko mp3 arşivinide öğrenmiş oldukHehe Sansar, piton, sagopa bir de ne idüğü belirsiz kore, japon distorşın manyağı Maximum the hormone..
Özellikle Maximum the hormone çok seviyorum tam benim kafa
Neyse şimdi efkarlı ;)
Kefenimi yırttım - GiyotinLanet Ettim - Giyotin ft. sansar
NOT: Korn,seether,sagopa,max..,giyotin,steel dragon,fuat ergin de listemde var...
Son Düzenleme: XxXDaRKoXxX ~ 27 Şubat 2008 19:44
Rammstein-Engel
Tan-Sözümü Tutamadım
Borga-x :) selda bağcan dinleme ihtimalim var mı sence ::D onu dinleme işi anca şakada kalır :)))
günün şarkısını söylüyorum SATYRICON-I GOT ERECTION...
Dil yarası - Orhan Gencebay
Batsın bu Dünya - Orhan Gencebay
Bir teselli ver - Orhan Gencebay
Akşam üzüntüsü, efkarı bir arada...
iron maiden-fear of the dark
Şimdilerde hayal - Sansar ft. Pit10
Gökyüzü ağlamaklı - Sansar
1000 Times Goodbye - Megadeth