Gusül Abdesti?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
mancınık
28-05-2010, 00:51   |  #26  
mancınık avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
726 mesaj

DİLERSENİZ SONRA DEVEM EDERİZ KÖYDEYİM CEP TELEFONUNU MODEM OLARAK KULLANIYORUM BĞLANTIM SİZE GÖRE ÇOK YAVŞAŞ VE COK ZAMANIMI ALIYOR EMİN OLUN  " ONLARDAN" BİZDEN FAZLA  NEFRET EDEMEZSİNİZ

cbilgen13
28-05-2010, 00:55   |  #27  
cbilgen13 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,441 mesaj

bakın burada hatalı yorumlara düşen sizsiniz din adamlarını aşaladığımı yazdınız bende hangi din adamlarının aşağılık olduğunu yazdım...okuyun anlayın sonra cevap yazın...

ayrıca din görevlisi olduğunuzu ve aydın bir insan olduğunuzu yazıyorsunuz...ancak başka sizin göreviniz olan kötülükleri emsal gösterip cemaatinize doğru yolu göstermek görevini yerine getirmiyorsunuz... sokakta gördüğünüz kötü insanlara bakıp siz kötüsünüz demelisiniz... yaptığı şeyin kötü olduğunu ona anlatmalısınız bu başta sizin göreviniz... ben din adamı değilim ama kötü insanlara tepkisiz de değilim...sizce bu davraşınızdan dolayı yani kötü insana yüz çevirip yoluna devam etmek mi aydınlık, müslümanlık, yoksa bu kötülüğü o adama anlatıp gittiği yolun yanlış olduğunu anlatmak mı kendinize bir sorun...

Son Düzenleme: cbilgen13 ~ 28 Mayıs 2010 00:57
YasarS
28-05-2010, 02:45   |  #28  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,238 mesaj

Arkadaşlar tartışmayı dahada alevlendirmenin kimseye faydası yok.
Mancınık arkadaşım,Burada şunu anlıyorum.cbilge13 arkadaşımızın bakış açısını ben şöyle algıladım:Bir deli kuyuya taş atar kırk akıllı çıkaramaz.Burdan anlatmak istediğim bu arkadaşımız bazı kendini bilmezlerki burda kuyuya taş atan deliden bahsediyoruz.Kendi çıkarları veya başkalarının talimatıyla dini alet edip kuyuya taş atıyor.cbilge13 arkadaşımız gibi düşünenlerde bunu görünce,demekki bunların hepsi böyle deyip tepki alıp ama gerçek mügmin insanlarki onlarda kırk akıllı oluyorki taşı çıkaramıyan aynı kefeye konuluyorlar.

cihat emre
28-05-2010, 17:21   |  #29  
cihat emre avatarı
Yıllanmış Üye
148 mesaj
Alıntı: mancınık  
BEN SİZİN YAZDIKLARINIZDAN DİNE DİN ADAMLARINA ÖN YARGILI VE AŞAĞILAYICI YAKLAŞTIĞINIZI
keskinlikle haklısın kardeş

sarı pspstya
30-05-2010, 12:11   |  #30  
Yıllanmış Üye
154 mesaj

chip imamları ramazanda mevlüt de okuyacak mı?_alofetva diye birşey var aç uzmanından öğren .internet forumlar bilgi kaynağı tamam da bu kdr coşmaya ne gerek var .

Traproy
02-06-2010, 18:54   |  #31  
Taze Üye
4 mesaj

Gusul abdesti almana gerek yok, normal olarak hergün abdest alınması zaten iyidir.

Selçuk İslamoğlu
02-06-2010, 20:17   |  #32  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

İçki normalde de gusulü bozmaz ki, rüyada bozsun. Ha içmeyin kötüdür günahtır felan ama gusülün neden alındığını da buraya yazma gereği duymuyorum...