Iyi geceler ya da iyi sabahlar. Bilgisayarimi guvenli kipte acmaya calisiyorum, mavi ekran cikip kendini resetliyor. F8 e basip diger secenekleri deniyorum hic biri ise yaramiyor. Daha once trojan almistim. Trojan larin guvenli kipi calismaz hale getirdiklerini duymustum, bunu nasil tekrar calistirabilirim veya format atmadan nasil cozebilirim?
Güvenli Kip Acilmiyor.
Normal açıp taratın, trojanı silin o zaman
Yani Guvenli kipe girme sansim yok oyle mi? :S
Sistem geri yükleme özelligi acik ise gecmiste bir tarihe gitmeyi denemeni tavsiye edebilirim ilk bakista.
Sistem geri yukleme acikti bende ama simdi o da devre disi kalmis, onuda denedim olmadi. tesekkurler tavsiyen icin.
kaspersky kur keyfe bak.
en iyi trojan gelsin BABACAN
normal pc yi aç kaspersky ad-aware kur
güncelle tarat trojan varsa söyler sana
Normal aç tarat. Silinsin sonra istersen hergün güvenli kipe gir abi. Dert ettiğin şeye bak
Normal actim tarattim :) Sildim.. Tekrar guvenli kip denedim girmiyo.. Sonra tekrar normal actim virus programini (kaspersky 2006) guncelledim tarattim sildim, yine girmiyo. ayni seyleri SpywareDoctor ile de yaptim yine girmiyo. :S
BootSafe Türkçe 2.0
Bazı Spyware Malware vs. Zararlı Icerikler Guvenlı Kıp'e Erişimi Engelliyor. F8'den Yapılsa Bile..Bu program Sayesinde Kolayca Erişebileceksiniz..
Açıklama : Virus Nedeniyle Bilgisayarınız Güvenli Kipte Acılmıyormu Kesin Cozum.
Download : -" target="_blank" rel="nofollow noopener">http://rapidshare.com/files/2140 ... st.ile.biz.rar.html
Boyut : 49KB