yardım edebilecek varsa sevinirim...
kaspersky kaldırmak için pc yi güvenli kipte başlattım . daha sonra normal başlangıç ı - (bütün aygıt sürücülerini ve hizmetleri yükler) seçtim geri döndüm . ancak explorer media player dahil olmak üzere birçok program ya düzgün çalışmıyor yada hiç çalışmıyor . sistem geri yükleme de bunlara dahil . pc yi nasıl eski haline döndürebileceğimi(formatsız) anlatırsanız sevinirim...
güvenli kip imdat
bu arada işl. sistemi xp pro sp2
kaspersky kaldırmak için güvenli kip e ne gerek vardı? bu esnada sanırım sistem dosyalarına hasar vermişsin.sistemini onarabilirsin fakat hasar derecesi nedir bilmiyorum.
Kasperskyi kaldırmak için güvenli kipte niye başlattınki.Saatin yanından exit diyecektin sonrada uninstall edecektin çokmu zor.
Sorununa gelince xp cdni takıp onar dersen sorunun çözülür heralde olmazsa dosyalarını yedek alıp format at.
program ekle/kaldır dan kalkmıyodu ve read me dosyasında güvenli kipte kaldırılması gerektiği yazıyodu.her neyse olan oldu . sistemi onarmak derken neyi kastettin?
Heralde xp yüklemede acemisin xp cdsini takıp çıkan ekrandan onarı seçeceksin zor bişey değil.
gökhan19Kasperskyi kaldırmak için güvenli kipte niye başlattınki.Saatin yanından exit diyecektin sonrada uninstall edecektin çokmu zor.gökhan arkadaşım zamanında bizde öyleydik azarlamayak arkadaşı. kolay değilki :S bu bir ders oldu zamanı gelince hatırlar onu bir daha sorun çıkarmaz...
Sorununa gelince xp cdni takıp onar dersen sorunun çözülür heralde olmazsa dosyalarını yedek alıp format at.
Ya tamam çoğumuzun bilgisayarları farklı.Birimizinkinde doğru çalışan diğerimizinkinde yanlış çalışabiliyor ama kasperskyi kaldırmak içinde 100 takla atmanın anlamı yok.Eğe bi programı kaldıramıyosan bu açıktır zaten kendiside der açık olduğu için..... diye saatin yanından kapatırsın sonrada kaldırırsın.Bazıları kasperskyi kaldırmayı dünyayı kurtarmak gibi bişey sanıyor.Bide kaspersk gibi bi antivirüsü niye kaldırıyosunki(ben kasperskyi 30 defa kaldırdım yeni sürümlere terfi için hiçbi sorun oluşmadı)