arkadaslar bılgısayarı guvenlı modda nasıl calıstıtırız, calıstırdıktan sonra ise normal halıne nasıl getırırız yardım edınız
güvenli mod
f8 ile açarsınız daha sonra tekrar açıp kapamanızda kendisi otomatik olarak normal açılır. tabiki güvenli mod ağ istemiyle güvenli mod bu interneti yada başka bir pc bağlanmanıza yardımcı olur okla gelip güvenli mod üstünde enter demeniz yeterli. tabiki açılışta f8 basmalısınız.
Siyah beyaz post ekranında ramlerini saydıktan sonra F8 tusuna sureklı bas guvenlı mod secenegı gelecektır ekrana
Sonrasında gunvenli moddan yeinden başlat diye cıkarsan normal sekilde açılacaktır
simdi f8 tusuna bastıktan sonra guvenlı mod otamatıkmen calsır demi kapatmak ıstersekte bılgısayarı yenıde nbaslatın normal halıne mı donuyor
açılışta sistem özelliklerinizi saydıktan sonra sürekli f8 tuşuna bas karşına gelen menüde genellikle en üstte olur güvenli mod yazar okla üstüne gel ve enter tuşuna bas normal açmak içinde kapattan yeniden başlatı seçmen yeterli.
hayır otomatikman çalışmaz önce siyah bir ekran gelir sen buradan en üste güvenli mod yazan yeri seç daha sonra yönergeleri takip ederek tamam tamam diyerek güvenli modu aç işin bittikten sonra başlattan bilgisayarı yeniden başlat de o zaman güvenli moddan çıkarak normal başlar.
iyide arkadaslar bılgısayar acıkırken f8 tusuna bastım en yukarda guvenlı mod u sectım ondan sonra acılan sayfada sıstemınızı secın vardı bende windows xpnın uzerındeyken enterledım ondan sonra hızlı gene local dısk valan yazsı gectı bır ekran acıldı esc tusuna bastım sonra bekledı bende bırsey olur deyıp rest attım ve devam ettım nasıl olacak arkadasalr
arkadaşım boşuna korkmuşsun hiç bir şey olmaz durup dururken rest atma çıkan yerden windows xp'i seç tamam diyerek ilerle biraz bekle sonra güvenli mod gelir.merak etme sorun çıkmaz biraz cesur ol canım.
ha bılgısayar sadece ben kullansam iyide abim ile kullanmak bıraz kotu bır durum bırsey olursa benden bılıyor arkadasım
hiç korkma bir şey olmaz dediğim yönergelerden güvenli modu aç ama öyle esc tuşuna basıp rest atma tamam tamam diyerek biraz bekle güvenli modu açarsın.