özellikle geceleri güvenli modda internete giriyorum deep freeze var ama boot virüslerinden koruyamıyor sesi kapatmayı unuttuğum için güvenli mod çok rahat oluyor sorum şu güvenli modda çalışan antivirus var mı normalde kaspersky ve avira var bende ama güvenli modda çalışmıyorlar
güvenli modda internet
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
tıkladım çalıştım fakat deaktif olarak aktif etmeye çalıştığımda güvenli mod hatası veriyor ilgin için saol
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
carl246özellikle geceleri güvenli modda internete giriyorum deep freeze var ama boot virüslerinden koruyamıyor sesi kapatmayı unuttuğum için güvenli mod çok rahat oluyor sorum şu güvenli modda çalışan antivirus var mı normalde kaspersky ve avira var bende ama güvenli modda çalışmıbirader hayırdır seni g.modda nete girmeye sevk edecek kadar vırusu hangi siteden aldın.güvenli modda gerçek zamanlı koruma yok sadece tarama yaparsın taramada eksik kalır aslında çünkü vırus sistem geri yükleme noktalarına gizlenmişse ya da g. modda yüklenmeyen drıverlar ve sürücülere entegre olmuşsa normal modda tekrar çıkar onlar
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
SCARFACE_birader hayırdır seni g.modda nete girmeye sevk edecek kadar vırusu hangi siteden aldın.persis0.dsk ve persi0.sys dosyalarına girerse çıkar başka yere girerse df 6 siler bazen msn de konuşurken sesi kapamayı unutuyorum evdekiler anlıyo ondan güvenli modda giriyorumgüvenli modda gerçek zamanlı koruma yok sadece tarama yaparsın taramada eksik kalır aslında çünkü vırus sistem geri yükleme noktalarına gizlenmişse ya da g. modda yüklenmeyen drıverlar ve sürücülere entegre olmuşsa normal modda tekrar çıkar
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 30 Nisan 2009 04:29
Yıllanmış Üye
1,644 mesaj
carl246persis0.dsk ve persi0.sys dosyalarına girerse çıkar başka yere girerse df 6 siler bazen msn de konuşurken sesi kapamayı unutuyorum evdekiler anlıyo ondan güvenli modda giriyorumBİRADER epeydir yoktun kendini olduka geliştirmişin hack olayı sanırım son hızla gidiyor
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
SCARFACE_BİRADER epeydir yoktun kendini olduka geliştirmişin hack olayı sanırım son hızla gidiyorhack derken rapidsharede güvenlik açığı var oradan faydalarak gıcık olduğumun msn adresine spam yollluyorum adam deli oluyo bir kere kendime yolladım pc yi kilitliyor maillerin hepsi ınbox düşüyor tabi adamda hemen beni engelliyor ama nafile çükü mailler rapidshare üzerinden yollanıyor pc konusunda acemileri deli etmek için spam birebir sende gıcık olduğuna dene
Yıllanmış Üye
1,644 mesaj
carl246hack derken rapidsharede güvenlik açığı var oradan faydalarak gıcık olduğumun msn adresine spam yollluyorum adam deli oluyo bir kere kendime yolladım pc yi kilitliyor maillerin hepsi ınbox düşüyor tabi adamda hemen beni engelliyor ama nafile çükü mailler rapidshare üzerinden yollanıyor pc konusunda acemileri deli etmek için spam birebir sende gıcık olduğuna denevalla nasıl gönderildiğini bilsem denerdim ama salçuk islamoğlu beni bu konuda uyarmıştı zaten kapatalım hack konusunu selçuk islamoğlu bizi kapatmadan
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
SCARFACE_valla nasıl gönderildiğini bilsem denerdim ama salçuk islamoğlu beni bu konuda uyarmıştı zaten kapatalım hack konusunu selçuk islamoğlu bizi kapatmadan
carl246güvenli modda çalışan antivirus var mı normalde kaspersky ve avira var bende ama güvenli modda çalışmıAvira ve Eset bende güvenli modda çalışıyor.