Güvenliğim Sizce Nasıl
- 1
- 2
Bilgisyarına girseler ne olacak ?
Sanki Devlet sırrı var Bilgisayarda :D
Msn'n açıkken farzetki sana bir GTA yaması attım..Sende onu arşivledin ve o anda Deep Freeze'ye ve diğer güvenlik yazılımlarına güvenerek açtın..Çalıştığını gördün ve arşivledin..
Şimdi ne var bunda deme..Hemen ne olduğunu açıklayım ;
Sana gönderdiğim GTA yaması ve onların yanında, virüs programlarından saklanmış , keylogger , rat ve logger..Sen bunları açtın ve senin Msn şifren logger den Host adresime geldi..Keylogger ve rat ise , senin bilgisayarını kontrol edebileceğim anlamına geliyor..Taki reset atana kadar..
Sen bu dosyayı GTA patchlerinin yanına koyup, her formatla açarsın..sonrada üstüne deep freeze yüklersin..
Anlatmak istediğim şu ki , o kadar programla hiç gerek yok..Biraz bu konular hakkında yardım alırsan Google'den , en iyi korumayı sağlarsın..
Msn'n açıkken farzetki sana bir GTA yaması attım..Sende onu arşivledin ve o anda Deep Freeze'ye ve diğer güvenlik yazılımlarına güvenerek açtın..Çalıştığını gördün ve arşivledin..sen bana keylogger atınca tıklayıp baktıktan sonra ilk işim reset atmak olurŞimdi ne var bunda deme..Hemen ne olduğunu açıklayım ;
Sana gönderdiğim GTA yaması ve onların yanında, virüs programlarından saklanmış , keylogger , rat ve logger..Sen bunları açtın ve senin Msn şifren logger den Host adresime geldi..Keylogger ve rat ise , senin bilgisayarını kontrol edebileceğim anlamına geliyor..Taki reset atana kadar..
Sen bu dosyayı GTA patchlerinin yanına koyup, her formatla açarsın..sonrada üstüne deep freeze yüklersin..
Anlatmak istediğim şu ki , o kadar programla hiç gerek yok..Biraz bu konular hakkında yardım alırsan Google'den , en iyi korumayı sağlarsın..
Keylogger olduğunu bilmiyorsun ki..GTA'nın yeni çıkan bir yaması..
Bana da bir kaç soru sorduktan sonra , yedekliyorsun :)
ben oyunlara yama yüklemem huyumdur
Hacker huyunu öğrenir senin merak etme :)
- 1
- 2