pc de windows güvenlik duvarı windows defender ve kaspersky pure var kaspersky purenin tüm korumaları high seviyede ayrıca pc de Deep Freeze in son sürümü kurulu açılışta syskey ve admin parolası var pc hdd den boot oluyor ve biosta user ve supervisor password var ayrıca tüm bunlar varken pc hiç donmuyor hızlı şekilde çalışıyor şimdi bana paranoyak diyceksiniz ama cw de okudum güvenlik işinde paranoyak gibi olun yazıyor bende cw ye uydum ve çok memnunum os windows 7 ve uac en yüksek seviyede sizce güvenliğim nasıl yorumları bekliyorum hava atmak gibi bir amacım yoktur pc donar demeyin çok hızlı çalışıyor
Güvenliğim Sizce Nasıl
- 1
- 2
paranoyak:D, o kadar emeğinin 1nlik elektrik kesintisinde yok olabileceğini unutma,elektrik gide ve buna bağlı olarak sabit diskin hasar görür,içerisindeki tüm dosyalar falan silinir vs. bilinçli bir kullanıcı olun ve abartıya kaçmayın standart bi kaspersky ile sağlam bi korumanız olur.
yuhhh ne yapıyorsun o kdar korumayı bilemicem xD ama bnde avast home war win 7 ult 32 bit kullanıyorum windows defender açık xD arada NIS weya KIS in güncel sürümü ile taratıyorum onun dışında güvenlik adına hiç bişe yok xD o kadar programa gerek yok zaten... bi tane ups al elektrik kesilmelerinden korursun pc yi bide Kesperky pure war demşisin o sana yeter :D o kadar paranoyak olmaya gerek yok :D
kasperky pure we windows defender kullanmak yeterde artar :D birde elektrik kesintileri içiçn bi ups al gerisini düşünme :D
hem kaspersky güvenlik duvarı hemde windows güvenlik duvarı birbirili ile çakışabilir ayrıca ikisi aynı anda çalışması gereksiz ve windows defender de gereksiz windows defender ve windows güvenlik duvarını devre dışı bırak kaspersky pure yeterli. İE 8 kullan ve wot eklentisi kur ve düzenli olarak tüm windows güncellemelerini kur ve pure de her zaman güncel olsun. Sende güvendiğin sitelere gir ve fazla meraklı olma:) güvendesin ..
Boş iş , Kendine eziyet etme
Sadece Kaspersky yeter
pc hızlı demişsin ama neden daha hızlı olmasın. Avira antivir, Zemana Antilogger(lisanslı), win. defender 3 lüsü çok başarılı. Zemana Antilogger ı ayrıca tavsiye ederim. Sezgisel kernel modülü var, bilinen ve bilinmeyen tüm keylogger ları engelleyebiliyo. Ayrıca anti-webcamlogger, anti-scrrenlogger, anti-clipboardlogger ve sistem savunma sezgisel modülleri var.
paranoyak diyenleri takma hiç, sende haklısın. mazallah ya gizli kapaklı geliştirdiğin son teknoloji silah bilgileri çalınırsa? ya gizli devlet görüşmelerin başkalarının eline geçerse? ya milyon dolarlık banka hesap bilgilerin kaybolursa?? kim vercek bunların hesabını ?!?
yok mu başka işiniz gücünüz allah aşkına ya
ya cw den beni hacklemeye çalışanlar var ondan bu önlemleri aldım bi ara modemime giriyorlardı yoksa paranoyak falan değilim
paranoyak:D, o kadar emeğinin 1nlik elektrik kesintisinde yok olabileceğini unutma,elektrik gide ve buna bağlı olarak sabit diskin hasar görür,içerisindeki tüm dosyalar falan silinir vs. bilinçli bir kullanıcı olun ve abartıya kaçmayın standart bi kaspersky ile sağlam bi korumanız olur.
elektrik kesintisinde bu arkadaşın saydığı önlemlerin bir tanesi bile silinmez.ne alaka yani
merak etmeyin ups kullanıyorum
seni hacklemeye çalışanlar syskey ve bios parolası engeline takılmayacaktır ama
UAC'ı kapatın bari zaten soru soruyor sadece hiç engellediğini görmedim
kaspersky pure en yüksek seviyede windows defender açık windows güvenlik duvarı açık girmeleri imkansıza yakın
windows defender ne işe yarar yeri gelmişken söyleyen olursa bilelim.
Virüs,zararlı hiçbirşeyi tesbit edemiyor.Port kapatamıyor
bilgisayarımda 342 adet virüs buldu avira
windows defender uyarısı aynen şöyle
bilgisayarınızda zararlı yazılım bulunamadı.Windows düzgün çalışıyor
geçende çok şasırdım hiç korumasız bir pc ye os xp kaspersky pure yükledim koruma seviyelerini en üste aldım taramadaki tespit sisteminide en üste aldım garanti olsun diye 3 defa update yaptım güvenli kipte full heryeri tarattım no threats detected yazdı yani tehdit tespit edilmedi
bu arada windows defender virusler için değilde keylogger ve spyware ler için ondan normaldir
pc de windows güvenlik duvarı windows defender ve kaspersky pure var kaspersky purenin tüm korumaları high seviyede ayrıca pc de Deep Freeze in son sürümü kurulu açılışta syskey ve admin parolası var pc hdd den boot oluyor ve biosta user ve supervisor password var ayrıca tüm bunlar varken pc hiç donmuyor hızlı şekilde çalışıyor şimdi bana paranoyak diyceksiniz ama cw de okudum güvenlik işinde paranoyak gibi olun yazıyor bende cw ye uydum ve çok memnunum os windows 7 ve uac en yüksek seviyede sizce güvenliğim nasıl yorumları bekliyorum hava atmak gibi bir amacım yoktur pc donar demeyin çok hızlı çalışıGüvenliğiniz berbat ötesi...1- Deep Freeze antivirüs veri tabanları başta olmak üzere bütün güncelleştirmeleri engelliyor...
2- Windows güvenlik duvarının açık olup olmadığı önemli değil; önemli olan işini yapıp yapmadığıdır, port taraması yapıp portlarınızın durumunu gözden geçirin...
3- Veri yürütme engellemesei (DEP) açık değilse açın...
4- Profil sayfanda yazdığı gibi IE7 kullanıyorsan bütün güvenlik önlemlerini kaldır, hiç birine gerek yok...
5- O tür heck sitelerinde cirit atıyorsan potansiyel bir tehlike altındasın, bir de lamer yazılımları, kreckli programlar filan da varsa gene hiçbir güvenlik programı seni koruyamaz kaldır gitsin...
6- Modemde donanımsal bir firawall olabilir ama PC'de üst üste iki tane firewall kesinlikle kullanma ya kaspersky ya da windows'un ki arasında tercih yap...
Son Düzenleme: Nicoll ~ 22 Haziran 2010 00:22
profil sayfasındakini değiştirmeyi unutmuşum internet explorer 8 ve safari 5 kullanıyorum deep freeze in engellemesi sorun olmuyor internetim 8 mps 99 tl lik
profil sayfasındakini değiştirmeyi unutmuşum internet explorer 8 ve safari 5 kullanıyorum deep freeze in engellemesi sorun olmuyor internetim 8 mps 99 tl"deep freeze in engellemesi sorun olmuyor" derken ne demek istiyorsun? Benim bildiğim deep freeze bilgisayar kapanırken kayıt defteri dahil yapılan bütün değişiklikleri herşeyi silip eski haline getiriyor...İnternet hızıyla güvenliğin ne alakası var?
sorun olmuyor bir dahaki açılışa 2 dk ya güncellemeleri yeniden çekiyorum
sorun olmuyor bir dahaki açılışa 2 dk ya güncellemeleri yeniden çekiyorumWindows güvenlik güncelleştirmelerinin etkili olabilmesi için yeniden başlatılması gerekiyor?Her ay deep freeze'yi devre dışı bırakıp güncelleme mi yapıyorsun? (eğer öyle ise sorun yok ama boşuna uğraşıyorsun)
windows 7 sistemim güncellemeye gerek duymuyorum