KARDEŞLERİMİN BU KONUYA İLGİ GÖSTERECEĞİNİ BİLDİĞİMDEN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM SİZCE MÜKEMMELE YAKIN KORUMA HANGİ PROGRAMLARLA SAĞLANIR ÜCRETLİ ÜCRETSİZ DİYE AYIRIRSANIZ SEVİNİRİM
GÜVENLİK BİLEŞENLERİ NELERDEN OLUSUR
Anti spyware:Ad aware(beleş)
Anti Virüs:ESET Nod 32(paralı)
Güvenlik Duvarı:(bilmiyom)(Benimki windowsunki
minnoş_97Anti spyware:Ad aware(beleş)bunların dışında kıs de iyidir
Anti Virüs:ESET Nod 32(paralı)
Güvenlik Duvarı:(bilmiyom)(BenimkiSon Düzenleme: benersince ~ 08 Temmuz 2008 17:09
eset nod32(mangırlı)
antivir(antivirüs), ad-aware(antispyware), spybot1.5(antiapyware ve kayıt defteri koruması var), comodo(güvenlik duvarı.oldukça etkili ve sevilen bir programdır.) [bunların hepsi beleş]
nette ufak bi araştırma ile bu programlar hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsin.
Mükemmele yakın koruma KIS 2009 gibi tüm modüllerin paket halinde toplanmasıyla oluşmuş bir yazılımla sağlanabilir.Ücretsiz isterseniz birden fazla yazılım kullanmak zorundasınız ve kontrolleri doğal olarak daha zordur.
Çoşkun a katılıyorum Kis 2009 komple güvenlik paketidir ve yeterlidir.Fazlasına gerek yok ama isterseniz bir antispyware da yanına ekliyebilirsiniz.
Diğer güzel bir komple güvenlik paketide Avira premium security suite 8
paket sistemlerin hem artıları hemde eksileri var.
+hepsi bir arada ve sorunsuz çalışır
+tek güncelleme ile hepsi güncel tutulur
+hepsi en verimli çalışıcak şekildedir
-bir antivirüs yazılımcısının yaptı güvenlik duvarına ne kadar güvenilir?
sonuçta güvenlik duvarı alanında çok başarılı ve diğer uygulamalara sorun çıkarmayan programlar mevcuttur
ayrıca program seçimini doğru yaparsan hiçbir sorun yaşamazsın
açıkçası ben şöyle görüyorumki: antivirüs yazılımcıları kendi güvenlik duvarı veya diğer bileşenlerini alanında çok iyi olmadığı halde kullanıcıya zorla kullansın diye dayatıyor(tıpkı windows un güvenlik duvarı yada messenger ı gibi.neredeyse hiç kimse windows messenger ı kullanmıyor)
bu konu çok tartışılır.ben basitçe şimdi aklıma gelenleri sıraladım. ama sonuç olarak kişilerin kendi kişisel tercihi.
Kimse windows messengeri kullanmıyor!?.....
Ya ben yanlış anladım yada hiç bir şey bilmiyorum.
Neredeyse herkes windows messenger kullanıyor.
MatematikCanavarıKimse windows messengeri kullanmıyor!?.....windows live messenger demedim..
Ya ben yanlış anladım yada hiç bir şey bilmiyorum.
Neredeyse herkes windows messenger kullanıyor.burda bi iletişim sorunu olduözür.(sanırım msn messenger desem daha iyi olacaktı)
ben windows ile gelen messengerı neredeyse kimsenin kullanmadığını, onun yerine live messenger kullandığından bahsetmiştim.(malum live messenger özellikleri ile msn messengerı solda sıfırdanda öte bırakıyor)
Çok iyi olan fazla program yok ki. Ama yine de ben de tekrarlayayım.
ÜCRETLİ
Antivirus: Kaspersky Antivirus
Antispyware: Ad-Aware Pro/Plus
Internet Security: Kaspersky Internet Security
ÜCRETSİZ:
Antivirus: Avira Antivir
Antispyware: AVG Antispyware Free/Ad-Aware Free